Ocak ayı için 9 öneri!

Ocak ayı için 9 öneri!

resim yok
06 Ocak 2014 - 11:22
Magazin

Ocak ayı için 9 öneri!

Yeni yılda birbirinden iddialı yapımlar, konserler ve albümler sanatseverlerle buluşuyor.

Cosmopolitan dergisi, 2014 yılının ilk ayında değerlendirilebilecek birbirinden farklı önerileri derledi.


Bu öneriler arasında her tarza hitap edebilecek filmler, sahne performansları ve albümler yer alıyor

 

'DÜZENBAZ' (AMERICAN HUSTLE)

Gerçek bir operasyonun anlatıldığı filmde, dolandırıcı Irving Rosenfeld (Christian Bale) ve ortağı Sydney Prosser (Amy Adams); çılgın FBI ajanı Richie DiMaso (Bradley Cooper) tarafından yakalanınca onun için çalışmak zorunda kalırlar. DiMaso ve ekibinin planı, Atlantic City'de düzenlenecek, yüksek profilli kumarbazların katılacağı bir oyunla başka dolandırıcıları da yakalamaktır. (17 Ocak'ta vizyonda)

 

HER CUMA CAZ ŞOV

Göktürk-Kemerburgaz'da bulunan Tamirane'den caz tınıları yayılmaya devam ediyor. Ocak ayı boyunca her cuma akşamı gerçekleşecek konserler için rezervasyon yaptırmanızı tavsiye ediyoruz. Çalışmalarıyla yabancı gazetelere haber olan Selen Gülün de 31 Ocak'ta sahne alacak. Tel: (0212) 322 48 22 tamirane.com

 

'YUNUS EMRE, AŞKIN SESİ'

Dil, din, düşünce ve ırk farkı gözetmeksizin tüm insanlığa barış, hoşgörü ve sevgi aşılayan Yunus Emre'yi anlatan film, onun insanlığı nasıl aydınlattığını gözler önüne seriyor. Filmde Devrim Evin ve Altan Erkekli oynuyor. (10 Ocak'ta vizyonda)

 

'ŞÖHRET TEPESİ'

Christian'ın (James Deen) sevgilisi Tara'nın (Lindsay Lohan) aklı, eski sevgilisindedir. Christian bunu fark ettiğinde vahşileşir. (24 Ocak'ta vizyonda)

 

TEMA: YALNIZLIK

İlk albümlerini 2010 yılında yayınlayan grup Nükleer Başlıklı Kız, 'Gönüllü Köle' ile üç yılın ardından müzik piyasasına dönüş yapıyor. Albümde grubun, Seksendört Grubu'nun solisti Tuna Velibaşoğlu ile düetleri de bulunuyor. Albümde; en depresif şarkılardan en hareketlilerine kadar yalnızlık kokusu var.[reklam]

NEW YORK'TA BİR TÜRK

Son yıllarda çok ilgi gören çağdaş sanatçılardan biri de Murat Pulat. Sanatçının ilk kişisel sergisi ise bu ay New York'ta bulunan Leila Heller Gallery'de açılıyor. Bu aralar yolunuz New York'a düşerse, 16 Ocak'tan 15 Şubat'a kadar bu sergiyi görebileceğinizi belirtelim. leilahellergallery.com

 

GLEE'NİN YILDIZINDAN İLK ALBÜM

Müzikal dizi 'Glee'nin en sevilen yıldızlarından Lea Michele, 'Louder' isimli ilk solo albümünü yayınlamaya hazırlanıyor. Albümden çıkan ilk single 'Cannonball'da Sia ile çalışan Michele, rol arkadaşı ve aynı zamanda sevgilisi Cory Monteith'in beklenmeyen ölümünden sonra, hazırlık aşamasındaki albümünün çıkış tarihini ertelemişti.

 

DIDO HAYRANLARI BU İŞE BAYILACAK

İngiltere'nin en dikkat çeken vokallerinden sayılan Dido'nun ilk iki albümü 'No Angel' ve 'Life For Rent', İngiltere'nin en başarılı iki albümü arasında yer alıyor. Şarkıcının 'Greatest Hits' ve 'Deluxe Edition' albümü iki CD'den oluşuyor. İlk CD'de 'Thank You', 'Hunter', 'White Flag' gibi şarkılar yer alırken, ikinci CD'de 13 parçanın remix'lerini dinleyebilirsiniz.

 

9'UNCU ALBÜM PİYASADA

Yaşar, dokuzuncu albümü ile hayranlarının bekleyişine son veriyor. 10 yepyeni şarkıdan oluşan 'Cadde'den çıkan ilk klip şarkısı ise 'Anlatamıyorum' oldu. Müzik kanallarında sıklıkla denk geldiğimiz, söz ve müziği Alper Arundar'a ait klibin yönetmeni ise Kemal Başbuğ.

 

 

ARALARINDAN SU SIZMAYAN ÜNLÜLERİN LİSTESİ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin