Ödüllere aday The Romanoffs dizisini tanıyalım!

Mad Men'in yaratıcısından ödüllere aday yeni bir dizi geliyor. Her bir bölümü farklı hikaye ve karakterler barındıracak The Romanoffs'un oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı.

Volkan Küçükel
06 Ağustos 2017 - 01:19
Gündem

Yayınlandığı dönemde ödül törenlerine adeta ambargo koyan Mad Men dizisinin yaratıcısı Matthew Weiner'ın yeni televizyon projesinin adresi geçtiğimiz sene sonlarına doğru belli olmuş ve kızgın teklif mücadelelerinin ardından yüksek beklentili "The Romanoffs" isimli projeyi Amazon ve The Weinstein Company ortaklığı kapmıştı.

"THE ROMANOFFS" KONUSU

Hikayesi; 1613 yılından 1917 Şubat Devrimi'ne kadar geçen süreçte Rusya'yı yöneten son hanedan olarak bilinen Rus kraliyet ailesinin torunları olduğuna inanan insanlara odaklanacak olan, ayrıca her bir bölümü farklı hikaye ve karakterler barındıracak The Romanoffs'un oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı.

17-08/06/the-romanoffs-oyuncu-kadrosu.jpg

"THE ROMANOFFS" OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Her bölümünde farklı hikaye ve karakterler içerecek olmasından dolayı antolojik bölümler formatında nitelendirebileceğimiz dizinin oyuncu kadrosuna Oscar Ödülü adaylığı bulunan Isabelle Huppert (Elle) ile daha önceden Mad Men dizisinde rol almış iki isim Christina Hendricks ve John Slattery katıldı.

Jack Huston (Boardwalk Empire), Amanda Peet (Togetherness) ve Marthe Keller (Marathon Man) üçlüsü dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler.

Bu isimler dışında henüz ismi duyurulmuş bir oyuncu bulunmuyor. Ancak Mad Men'in yıldızı Jon Hamm'ın da dizide rol alabileceği konuşuluyor.

17-08/06/matthew-weiner.jpg

Yazar, yönetmen ve yürütücü yapımcı olarak dümenin başında bulunacak Matthew Weiner'ın tüm bölümlerin yönetmenliğini üstleneceği belirtiliyor.

THE ROMANOFFS 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Sezonu sekiz bölüm sürecek olup çekimleri dünyanın birçok bölgesinde gerçekleştirilecek dizinin bölümlerinin önümüzdeki yıl içinde Amazon takipçilerine sunulması bekleniyor.

17-08/06/sabelle-huppert.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin