resim yok
25 Mart 2009 - 00:00

Star TV’ye transfer olan “Kayıp Prenses” dizisinin başrol oyuncusu Taner Ertürkler, bu projeye 2,5 yaşındaki oğlunu düşünerek dahil olduğunu söyledi. Dizide Selim karakterini canlandıran Ertürkler, “Başka projelerde yer aldığımdan daha önceleri bu işi takip edememiştim. Ama teklif gelince seve seve dahil oldum ekibe... Çünkü ben de babayım, dolayısıyla bir çocuk dizisinde rol almak da cazip geldi. 2,5 yaşındaki oğlum Tan, beni her televizyona çıktığımda izliyor artık” dedi. Rolü kabul etmemde oğlumun etkisi oldu Yeni maceralarıyla Çarşamba günleri 20.10’da Star TV’de yayınlanan “Kayıp Prenses” dizisinde Selim karakterini canlandıran Taner Ertürkler bu rolü kabul etmesinde 2.5 yaşındaki oğlunun etkisi olduğunu söyledi. Artık dizinin komedi tarafının ağırlıklı olduğunu belirten oyuncu, “2.5 yaşındaki oğlum beni keyifle izliyor” diyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin