Okan Yalabık polis olacak

Muhteşem Yüzyıl’daki Pargalı İbrahim rolünde müthiş bir oyunculuk sergileyen Okan Yalabık uzun bir aradan sonra dizilere geri dönüyor.

resim yok
06 Ağustos 2015 - 13:27
İptal - Onay

Muhteşem Yüzyıl’ın Pargalı İbrahim Paşa’sı Okan Yalabık, uzun bir aradan sonra yeni dizisiyle ekrana dönüyor. Muhteşem Yüzyıl’da sergilediği başarılı oyunculuğuyla herkesi hayran bırakan Okan Yalabık bu defa çok farklı bir tarzda seyirci karşısına çıkacak.

 

POLİSİ CANLANDIRACAK

Dizilere ara verdiği dönemde gözlerden de uzak bir yaşam süren Okan Yalabık, Analar ve Anneler dizisinde bir polisi canlandıracak.

 

ROL ARKADASI HAZAR ERGÜÇLÜ

Ancak ünlü oyuncu bu defa rolüyle de şaşırtacak. Beklenenin aksine komedi türü olan yeni dizide kamera karşısına geçecek olan Okan Yalabık’a son olarak Medcezir dizisinde rol alan Hazar Ergüçlü eşlik edecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin