Oktay Kaynarca açtı ağzını yumdu gözünü!

Oktay Kaynarca açtı ağzını yumdu gözünü!

resim yok
10 Kasım 2014 - 14:01
Magazin

Oktay Kaynarca yalan habere ateş püskürdü!

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca'nın Bebek'te bir trafik kavgasına karıştığı ve bir arabaya tekme atıp, camlarını yumrukladığı iddia edilmişti.


Kaynarca, Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına telefonla katıldı ve hakkında çıkan haberlere ateş püskürdü…

Oktay Kaynarca'nın açıklamaları şöyle;

 

'BAĞIRIŞ ÇAĞIRIŞLAR OLDU'

''Olay iddia edildiği gibi ortalığı birbirine katma meselesi değil. Haberi nereden tutsan dökülüyor. Küçük Bebek Yokuşu'nda trafik çok sıkışık olduğu için herkes birbirine yol verir.

Arkamdaki kadın da hastasına yetişeceğini söyledi. İndim aşağıya, yolun ortasında bir tane araç keyfi şekilde yolu kapatmış.

Yolu tıkayan aracın sahibini uyardım. Keyfi bir şekilde durmaya, aracını çekmemeye devam etti. Daha sonra bağırış çağırışlar oldu, ama küfür etmedim. En sonunda da çekti aracını.

 

'BU ŞEREFSİZLİKTEN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL!'

Ertesi gün gazetelerdeki haberleri görünce, gazetelerin yaklaşım biçimine baktım. Bir vatandaş telefonla olayları çekmiş.

O vatandaşın çektiği resimlerle, hakkımda asılsız haberler yapmışlar. Gazetecililik bu değildir, magazincilik bu değildir.Ne zorbalığım, ne kabadayılığım kalmış.

Ben böyle bir haber şekli görmedim. Halkımız da magazincilik yapar oldu. Onun kıçı açıldı, bunun başı açıldı, bu şerefsizlikten başka bir şey değil, bu muhbirlik!

Beni magazin var etmedi, magazinle de var olmayacağım. Yaptığım işle var olacağım.''[reklam]

TWITTER'DAN DA YAZDI

Oktay Kaynarca, Twitter'dan ise şu açıklamayı yaptı:

''Başta Takvim olmak üzere Habertürk Magazin, Milliyet Cadde, Milliyet Pazar, Vatan Makaron adlı gazete eklerinin..Yedikleri fake e bakın..

Saydığım bu gazete eklerinin ellerine geçirdikleri üç resimle yaptığı haberleri görünce, oldukları mevkiyi ve gazetelerini komik duruma düşürdüklerini ve nasıl bir kin biriktirdiklerini göreceksiniz..

Bu köhnemiş yapının çürümüşlüğünü anlatmaya çalışan ve basit magazinsiz de olur diyen herkese ve onlarsız yaşamayı ispat eden herkese, ellerindeki üç resimle ve hiç araştırmadan yaptıkları haberlerle adeta ağızları köpürerek saldırmaları aslında içinde bulundukları zavallılığı ortaya koymaktadır.

Asıl amaç onlar gibi olmayan düşünmeyen herkesi her türlü fırsatta yalan yanlış hatta iftira haberlerle yıpratmaya çalışmaktır. Kendilerine gazeteci diyen bu sorumsuz basit magazin acizlerine diyorum ki,elinizden geleni yapın komik ve basit olmaktan öteye geçemeyeceksiniz..

Şimdii o fırsat bulup sözüm ona linç haberinizi bi de ben Anlatiim de sizi okuyanlar nasıl bir aldatmacaya ve zihniyete sahip olduklarınızı anlasınlar..

Evet trafik sıkıştı ve arkamdaki arabada çok Acele hastasına yetişmek zorunda olduğunu söyleyen bir kadın vardı,artık dayanamayıp indiğimde trafiği keyfi şekilde kilitleyen aracın İgdaş aracı olduğunu gördüm ve aracı çekmesi için uyardım.Hiç bir şekilde cevap alamayınca tepki gösterdim ama bu tepkiyi sadece ben değil trafikte nedensiz şekilde sıkışıp bekleyen herkes gösterdi. Ve sorumsuz İgdaş görevlisi aracı çekmek zorunda kaldı.

Evet sözüm ona magazinci arkadaşlar şimdi diyorum ki malesef insanlar artık size itibar etmiyor ve artık herkesin kendini ifade edeceği mecralar var, kendinizi ve çalıştığınız gazeteyi rezil etmek istemiyorsanız oraları bu işe doğru bakabilen tarafsız vicdanlı insanlara terk edin.''

 

 

OKTAY KAYNARCA'DAN SERENAY SARIKAYA YORUMU!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin