Oktay Kaynarca Altın Kelebek'ten çekildi

Bu sene 43. düzenlenecek olan Altın Kelebek ödüllerinde aday gösterilen Kaynarca, Instagram hesabından çekildiğini duyurdu.

resim yok
31 Ağustos 2016 - 10:30
Magazin

ATV'de yayınlanan 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca, İnstagram hesabı üzerinden şaşırtan bir paylaşımda bulundu.

Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'Altın Kelebek ödül töreni en iyi oyuncu kategorisinde aday gösterilmemi uygun gören herkese teşekkür ederim ancak,bu kategoride yarışmada olmak istemediğimin bilinmesini rica ediyorum.Diğer aday arkadaşlarıma başarılar dilerim. Sevgilerimle' ifadelerini kullandı.

 

16-08/31/oktay-kaynarca-instagram.jpg

Cengiz Semercioğlu, Türkiye'de son dönemde kültür, sanat ve magazin alanında tartışılan çok sayıda konuyla ilgili sorulara ilginç yanıtlar verdi.

Kaynarca'yla bugün konuyla ilgili bir telefon görüşmesi yaptığını da belirten Semercioğlu, "Oktay bana, 'Burada bir kafa karışıklığı olduğunu düşünüyorum. Türkiye'de popüler olmakla oyuncu olmak karıştırılıyor bana kalırsa. Ben bu nedenle yarışmak istemediğim için adaylıktan çekiliyorum, yoksa Altın Kelebek'i baltalamak için değil' dedi. Ben de, 'Diğerlerinin oyunculuğunu mu beğenmiyorsun, onları oyuncu olarak mı görmüyorsun?' diye sordum 'Genç arkadaşlar için bunu söylemek istemem' dedi" diye konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin