resim yok
17 Haziran 2012 - 00:00

 

Bursa’da reklamcı Melek Angun ile yaptığı sürpriz nişanıyla gündeme gelen ünlü aktör Oktay Kaynarca’nın baba adayı olduğu iddiası gündeme geldi
Magazin yazarı Burcu Aksoy, 7 Temmuz’da nikah masasına oturmaya hazırlandığını belirttiği Kaynarca’nın müstakbel eşinin bebek beklediğini kaleme aldı.
Kaynarca ilişki yaşadığı Angun ile evlilik kararı almış, ardından Angun’un Bursa’daki ailesiyle tanışıp nişan yüzüğü takmıştı.Ancak özel hayatındaki bu önemli gelişmenin basına yansımasından büyük rahatsızlık duyan Kaynarca, önce bu konuda sessiz kalmış, birkaç gün sonra da “Bu konu duyulsun istemiyordum ama öğrenilince kısa ve öz bir açıklama yapmaya karar verdim. Ancak konunun çok dillendirilmesini istemiyorum” diye bir açıklama yapmıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin