resim yok
22 Mayıs 2013 - 00:00

''Kaybettiğim o aşkın yasını tutuyorum''

 

Melek Angun eşi Oktay Kaynarca'nın kendisini dövdüğünü söyleyerek şikayetçi olmuştu.

10 ay önce evlendiği reklamcı Melek Angun’a boşanma davası açan Oktay Kaynarca, yitirdiği aşkın yasını tuttuğunu söyledi.

2 AYDIR AYRI EVDE

Geçtiğimiz gün mahkemeye boşanma dilekçesini sunan, dilekçede:

“Eşim beni kıskandığı için sürekli rencide etti. Hatta evlilik birliğinin devam şartı olarak aile bireylerimle ilişkimi kesmemi istedi. Müşterek konutumuza gelmeme de rıza göstermedi, iki aydır ayrı yaşıyoruz” diyen Kaynarca, detayların basına yansımasından rahatsız oldu.

'AŞKIMI YİTİRDİM'

Konuyla ilgili soruları yanıtlayan ünlü oyuncu şunları söyledi:

“Çıkan haberler çok komik, ayrıntılar ve detayları içeriyor. Aslolan, önemli bir aşkı yitirmek...

Ben, ne yazık ki aşkımı yitirdim. Ve şu anda kaybettiğim o aşkın yasını tutuyorum. Çok üzgünüm. Bu konuda söyleyecek başka bir şeyim yok.”

[reklam]

HANÇER GÖNDERMESİ


Oktay Kaynarca, Twitter'a ise ayrılıkla ilgili şunları yazdı:

 

"Değişir misin?" dedi adam, "Değişirim ama ben olmam" dedi kadın. Gülümsedi adam, öptü alnından; yürüyüp gittiler başka dünyalara.

 

Bazen katiliniz baş ucunuzdadır ve zamanını bekler sakladığı hançeri saplamak için. Ama susarsın, sırtındaki hançere rağmen erkekler ağlamaz! Hançeri sokanın çekip çıkarması gerekir adam gibi ölmek için; adam gibi her şey, adam gibi..."

 

 

OYUNCU ÇİFTE HAPİS CEZASI ŞOKU! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin