Oktay Kaynarca'dan Serenay Sarıkaya yorumu!

Oktay Kaynarca, aksiyon dizileri deyince ilk akla gelen isimlerden... Oyuncu, ''Sert ve tehlikeli adam imajı üstümde iyi duruyor ama ben komedi oynamayı da çok seviyorum'' diyor.

resim yok
20 Temmuz 2014 - 14:44
Röportaj

''Sert adam imajı üzerimde iyi duruyor...''

Oktay Kaynarca, aksiyon dizileri deyince ilk akla gelen isimlerden... Oyuncu, ''Sert ve tehlikeli adam imajı üstümde iyi duruyor ama ben komedi oynamayı da çok seviyorum'' diyor.


'Vay Arkadaş' programıyla adından söz ettiren Oktay Kaynarca, gelen dizi tekliflerini de değerlendirdiğini söylüyor.

Oyunculuk ve sunuculuk arasında denge kurmaya çalıştığını anlatan Kaynarca'yla yeni projesini, çocuklara olan düşkünlüğünü ve eski rol arkadaşı Serenay Sarıkaya'yı konuştuk.  

'Vay Arkadaş'ın formatını siz kanala sunmuşsunuz...

Evet, ben seyrediyorsam, seyrettirebilirim diye düşündüm. Genel kültür ve bilgi üzerine bir yarışma.

Siz izler misiniz yarışma  programlarını?

Televizyondaki garip garip şeyler yerine bu tarzda bir yarışma programını izlemeyi tercih ediyorum.

''Garip garip şeyler'' derken hangi işleri kastediyorsunuz?

Öyle adlandırdığım birçok iş var ama onları şimdi söylemenin bir faydası yok...

Oyunculuk ve sunuculuk arasındaki dengeyi nasıl kurdunuz peki?

Ben oyunculuk kadar sunuculuk da yapmışımdır kariyerimde. Dolayısıyla o dengeyi elimden geldiğince kurmaya çalışıyorum. İkisinin arasındaki ince çizgiyi yakalamak zorundasınız, sunucuyu oynarsanız olmaz! Sunuculuk çok heyecanlı geliyor; oyunculuk ise çok değerli benim için.

Oktay Kaynarca denince, akla aksiyon işleri geliyor...

Öyle bir algı var ama ben komedi oynamayı da çok seviyorum. O aksiyon, sert-tehlikeli adam imajı üstümde iyi duruyor ama bu bir taraftan da kötü bir şey. Oyuncu başka şeyler de oynayabilmeli ki, yelpazesini genişletsin.  'Adanalı' hala oynuyor ve aynı reytingi alıyor. Özellikle çocuklar, ilgi gösteriyorlar. O yüzden gelecekle ilgili de sıkıntımız yok.[reklam]

Çocuklarla aranız iyi sanırım. Baba olmayı istiyor musunuz?

İnşallah Allah nasip eder. O kadar çok seviyorum ki çocukları, gördüğüm zaman dişlerim kamaşıyor. Sanırım projelerimden birisi çocuk yuvası açmak olacak.

 

SERENAY'DAKi IŞIĞI GÖRMÜŞTÜM

'Adanalı'nın hala ilgiyle izlendiğinden bahsettiniz. Eski rol arkadaşınız Serenay Sarıkaya'nın oyunculuktaki gelişimini nasıl değerlendiriyorsunuz?

Ben o dönem Serenay için 'Telaş etmesine gerek yok, Türkiye'de ismini sıklıkla duyulabileceğimiz, iyi bir oyuncu olacak' demiştim. Bu sözlerim de biraz kızdırmıştı onu... Ama dediğim oldu, bu memleketin kadın starları arasına girdi. O ışığı, performansı, potansiyeli görmüştüm onda... Ama çok gençti, bir takım telaşları vardı, o da anlaşılabilir.

Şimdi görüşüyor musunuz?

Atlattık olanları ama özellikle görüşüp  görüşmeme durumumuz yok.

Genç oyunculara neler tavsiye ediyorsunuz peki?

Çalışmaları, bu işe önem vermeleri gerekiyor. Çok vahşi bir sektör. Ama ben bugüne kadar yetenekli olup, keşfedilmemiş olanı görmedim. Su akar yolunu bulur.

 

SENARYO HER ZAMAN BAŞROLDE

Oynadığım işlerin neredeyse hepsi ilk bölümünde birinci olmuş işler. Bu demektir ki, seyirci rol alacağım projeleri merak ediyor. İlerleyen bölümlerde seyretmiyorlarsa problem bizde demektir. İstedikleri şeyi veremiyoruz demek ki... Oyuncu kötü oynuyor diye yayından kaldırılan dizi yok! Mutlaka başka faktörlerle ilgisi vardır ama özellikle senaryo, dünyanın her yerinde başrolde.

 

 

OKTAY KAYNARCA'DAN DİVA YORUMU! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin