resim yok
16 Nisan 2013 - 00:00

Oktay Kaynarca'dan T.C. tepkisi!

 

Kaynarca, twitter'da adının önüne T.C. ibaresini koyduğu için kendisiyle dalga geçen bir takipçisine sert çıktı.

 

Tepki için


Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanlığı'nın tabelalarından T.C. ibaresini indirmesine tepki olarak twitter'daki hesabının başına T.C. yazarak, bu duruma tepki göstermişti.

 

Twitter karıştı


Ünlü oyuncuya önceki gün Twitter'da Harun Bora adlı bir takipçisi "Mizaha diyorum, açık bir durum diyorum, lüzumu diyorum gereğinden fazla değil mi diyorum. Bir de ne gereği var diyorum" sözleriyle sataştı.

Kaynarca'nın yanıtı ise "Kardeş hala ne dediğini anlatamıyorsun ismim niye uzun ve mizaha açık olsun ,ama sana öyle geliyorsa öyle olsun gül eğlen ne diyeyim" şeklinde oldu.

HIZINI ALAMADI

Ancak Bora'nın "Ziyadesiyle gülüp eğleniyoruz, merak buyurmayın. Nüfus cüzdanınıza da yazdırın kalıcı olur, twitter bugün var yarın yok" şeklindeki sözleri ünlü oyuncuyu kızdırdı.

Hızını alamayıp öfkelenen ünlü oyuncu ise takipçisine "Geri zekalı o gülüp eğlendiğin şeye yarın nasıl ağlayacağını düşün T.C. ile eğlenmeyi düşünecek kadar şerefsizsen yapacak bir şey yok" sözleriyle tepkisini gösterdi.

 

İşte o tweet'ler:

 

 

OKTAY KAYNARCA, OKAY'I ANDI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin