Öldüğüne inanmak istemediğimiz dizi karakterleri

Dizi severleri ciğerinden vuran bu vahim olay oldukça acıklıdır. Öldüğüne inanmak istemediğimiz dizi karakterleri...

Berfu Gürle
14 Ekim 2017 - 00:49
Magazin

Bazı diziler vardır ki karakterlerini ailen, kardeşin, dostun hatta kendin gibi görürsün. İşte o karakterlerin birde ölüm sahneleri yok mu yürekleri dağlar... Diziler.com olarak sizin için hazırladığımız öldüğüne inanmak istemediğimiz dizi karakterleri...

Bihter Ziyagil (Beren Saat)

17-10/13/beren-saat.png

Herkesin aklından silinmeyen bu sahne yaklaşık 7 yıl önce ekrana gelmişti.

-Nihal'i terk edemeyeceğin için beni terk ediyorsun. O ölmesin diye beni öldürüyorsun. Niye ben? Nihal tek nefeste soluvericek bir çiçek peki ya Bihter? Kapı açıldığında senin içinde bitmeyecek mi herşey? Ben bu kapı açıldığında da ölücem Behlül? Benim ölmemi istiyor musun? Beni kaybetmeyi göze alabiliyor musun? Beni... Beni... Beni, beni Bihter'ini!

Şehzade Mustafa (Mehmet Günsür)

17-10/13/mehmet-gunsur.jpeg

Muhteşem Yüzyıl dizisinin namını duymayan, bir bölümünü izlemeyen yoktur. Dizi büyük bir yankı uyandırmıştı. Sadece Türkiye'de değil yurt dışında da fan kitleleri oluşan dizinin kostümleri, dekoru ve oyuncu kadrosu işin ne denli kaliteli bir proje olduğunu ortaya koydu. Tabi Şehzade Mustafa'nın ölümü değil yalnızca Muhteşem Yüzyıl dendiğinde aklımıza gelen ölümüne üzüldüğümüz diğer karakter Pargalı İbrahim rolüyle Okan Yalabık'tır. Baştaki karakteri kazandığı güç ile değişse de ölmesi üzmüştür.

Ümit (Serdar Yeğin)

 17-10/13/serdar-yegin.png

Bir dönem dizisi olan Çemberimde Gül Oya'nın unutulmaz ölüm sahnelerinden biri, Ümit'in ölümü... Zarife'nin intihar etmesine sebep olucak, Zarife'nin annesi Sultan'ın her cümlesi insanın kalbine ok gibi saplacak... Hani eskilerin hep bir eskileri vardır ya o dostluğun, kardeşliğin, aile bağlarının, arkadaşlığın.. Nasıl kenetlendiğini, neler yaşandığını öyle güzel anlattı ki Çağan Irmak akıllardan çıkmayan unutulmaz dizilerden..

Ömer (İlhan Mansız)

17-10/13/ilhan-mansiz.png

Zeynep ile yaşadığı aşkın hala hatıralarımızda olduğuna eminim. Doktorlar dizisi bir dönemin vazgeçilmez dizisiydi. Dizinin finalinden sonra neredeyse 4 yaz sezonunda dizinin tekrarları yayınlanmaya devam etmişti. Dizide birçok aşk yaşandı birçok ölüm oldu belki ama Zeynep'in çığlıkları ve Ömer'e olan aşkı seyircinin bu sahneyi unutmamasını sağladı...

Süleyman Çakır (Oktay Kaynarca)

17-10/13/oktay-kaynarca.png

Bir nesilin büyümüş olduğu dizide Memati ve Süleyman Çakır'ın ölümü izleyenlerinin hala aklından çıkmayan karakterlerden...

Doğan Alp (Cavit Çetin Güner)

17-10/13/cavit-cetin-guner.png

Diriliş Ertuğrul'un yürek yakan sahnelerinden biriydi. Ertuğrul Bey'in yan yana savaş verdiği Doğan Alp, bir atın üstünde döndüğünde oracıkta çocuklarını emanet etmiş şahadete yürümüştü... İzleyenlerin gözyaşlarına hakim olamadığı sahnelerden biriydi.

Ali (Rıza Kocaoğlu)

17-10/14/riza-kocaoglu.png

İnsanın kalbine dokunan anlar, sözler vardır ya heh işte bu o sahnelerden... Kuzey Güney dizisinin kardeşliği yaşattığı bu ölümsüz sahne mutlaka hafızalardan çıkmayan sahneler arasında olmayı hak ediyor. Kuzey'in çığlıkları ve Ali'nin vedası...

-Bugün var yarın yok, yarın gerçekten yok. Bak o yüzden bir gerizekalılık yapma. Ne söylemek istiyorsan söyle. Nasıl yaşamak istiyorsan onu yaşa. Sevdiğini söyle bir an önce tamam mı? Kuzey kardeşim, annem abimlere emanet...

Eyşan (Cansu Dere)

17-10/13/cansu-dere-kenan-imirzalioglu.png

Ezel dizisinin final bölümünde yaşanan bir ölüm sahnesi elbette sevenlerinin kendini ağlamaktan alıkoyamadığı bir sahneydi... Büyük bir aşktı Ömer'le Eyşan'ın aşkı.. Ömer nefret duyduğunda bile Eyşan'a aşıkken O'nsuz bir hayatta durmanın anlamı yoktu ve Eyşan'ın ölümüyle intihar etti.

-Herşeye rağmen herşey bittiğinde Ezel aşkın kazanacağını, adaletin yerini bulacağını zanlediyordu, ama mutlu sonlar hikayelere mahsus... Benim anlattığım hikayeyse çoktan bitti, sonrasında yaşananlar hiç olmadı. Çünkü gerçek hayatta ölüler bizlerle konuşmaz.. Aşk intikamdan güçlü değildir. Herşeyi affedecek güçte arkadaşlıklar yoktur yaşadığımız yerlerde, gerçek hayatta babalar ve oğullar ölümü yenip kavuşamazlar birbirlerine kavuşabilirler mi? 

Bonus: Çemberimde Gül Oya'dan Sultan'ın (Şerif Sezer) ölümü mutlaka herkesin yüreğinde iz bırakmıştır bu sahne. "Yaz gelmekte sen gitmektesin..."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin