resim yok
21 Nisan 2012 - 00:00

 

"Kuzey Güney" dizisinin Güney'i Buğra Gülsoy(30) ile 10 ay önce evlendiği Burcu Kara'nın(32) boşanma kararı alması magazin dünyasına bomba gibi düştü.
 
Şiddetli geçimsizlik yüzünden oturup konuşarak boşanma kararı aldıkları ortaya çıkan çift görüşememekten yakınıyordu. Geçen yıl sonu Gülsoy, "Evlilikten bir şey anlamadık. Ben setten eve geliyorum, Burcu evden çıkıyor. Diyoruz ki artık, sezon sonu görüşürüz. Haziranda dizilerimiz biter herhalde" demişti. Ancak Kara'nın oynadığı "Yıllar Sonra" dizisinin ekran ömrü çok kısa sürdü. Ardından Kara, yeniyıl itibariyle sunuculuğunu yaptığı tasarım programının yanı sıra Duru Tiyatro'nun oyununa başladı. Gülsoy ise şöhretine şöhret katan "Kuzey Güney"in yanı sıra "Pragma" isimli oyuna ağırlık verdi.
Ardından çiftin ilişkisi birkaç içinde bozuldu. "Onu gördüğüm zaman daha önce hiç kimseye karşı hissetmediğim bir şeyi hissettim, çocuklarımın annesi olduğunu gördüm" dediği Kara ile artık çok sık tartışmaya başlayan Gülsoy, sonunda Gayrettepe'de yeni kiraladıkları evden ayrıldı. Geçen hafta Nişantaşı'nda ev tutan Gülsoy, boşanacakları duyulunca twitter'a dün sabah "3, 5, 15, 30 .. 40 yıl farketmez. Olması gereken" şeklinde şaşırtan bir mesaj yazıp daha sonra bu tweet'ini sildi. Daha önce twitter'a yazdığı "Uyandım, kalbimde koca bir yarayla" şeklindeki hüzünlü tweet'lerle dikkat çeken Burcu Kara ise "Evliliğim twitter'dan paylaşmayacak kadar mahrem ve bize özel bir şeydir. Bunca yıldır benim karakterim ve duruşum da ortadadır, nokta" açıklamasını yapmakla yetindi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin