resim yok
29 Eylül 2010 - 00:00

Halil Ergün, Cihangir'de arkadaşlarıyla eğlendikten sonra aracı ile evine giderken görüntülendi ancak 22 Nisan 2010'da Halil Ergün alkollü araç kullanmaktan ehliyetine 2 sene süre ile polis tarafından el konulmuştu. Geçtiğimiz Nisan'da bir trafik çevirmesinde alkollü araç kullandığı tespit edilen ve daha önce ehliyetine altı ay süreyle el konulduğu için bu kez ehliyetine iki sene boyunca el konulan Halil Ergün, bu olayın üzerinden yaklaşık 5 ay geçtikten sonra araç kullanırken görüntülendi. Ünlü aktör Cihangir'de arkadaşlarıyla bir şeyler içtikten sonra Zekeriyaköy'e doğru yol aldı. Burada bir bahçıvan arkadaşını alan oyuncu tam bu sırada gazeteciler tarafından görüntülendi. Gazetecileri görünce şaşıran ve sinirlenen Halil Ergün, gazetecilere kızarak "Siz beni nasıl takip edersiniz? Gençliginizden utanın!" diyerek muhabirlere söylendi. Daha sonra gazeteciler ile sohbet ederken sadece bahıçvan arkadaşını aldığını ve eve gittiğini ifade eden Halil Ergün, gazetecilerin ehliyetsiz araç kullandığını sanarak görüntü aldığını açıklaması üzerine ehliyetini cebinden çıkararak gösterdi. Halil Ergün daha sonra konuşmasını bir anda yarıda keserek arkadaşıyla hızla olay yerinden uzaklaştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin