resim yok
11 Mart 2008 - 00:00

Onların suçu Türk olmaktı! Müslüman kalmaktı! Avrupa’nın göbeğinde bu nedenle katledildiler! Ölüme karşı direnen inadına âşık olmayı başaran bir avuç Türk’ün yürekleri parçalayan destansı mücadelesi! Star TV’de önümüzdeki günlerde yayınlanacak olan, başrollerini Erhan Emre, Zeynep Beşerler, İlyas Salman, Levent Öktem ve Nihat Nikerel'in paylaştığı ve Bosna’ da yaşananların konu edildiği “Ölüm Çiçekleri” nin çekimleri Saraybosna’da tüm hızıyla sürüyor. Dizinin yapımcılıklarını Soner Yalçın ve Cüneyt Özdemir üstleniyor, Soner Yalçın aynı zamanda dizinin konsept danışmanı. Ölüm Çiçekleri Saraybosna dizisinin yönetmen koltuğunda ise Turgut Yasalar oturuyor. Avrupa’nın göbeğinde 312 bin kişi öldü. 35 bini çocuktu.50 bin kadına tecavüz edildi.2 milyon kişi evini terk etti.18 bin kişi ise hala kayıp. Sırpların savaş sırasında katlettiği Müslümanların cesetlerinin bulunduğu toplu mezarlar yıllar sonra Bosnalıların kelebekleri takip etmesiyle bulundu. Kelebekler tek bir çiçeğin üzerine konuyordu ve o çiçek sadece Bosna’daki toplu mezarların üzerinde çıkıyordu. Bu çiçeklerin adına Ölüm Çiçekleri deniyordu. Bosna’da Ölüm Çiçekleri sayesinde 300 toplu mezar bulundu. Ekran başındaki milyonları derinden etkileyecek Bosna gerçeği ilk kez bir televizyon dizisine konu oluyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin