Once Upon a Time 6. sezona Kaptan Nemo geliyor!

Şimdiye kadar birçok masal kahramanını hikayesine sokan dizinin altıncı sezonuna Denizler Altında Yirmi Bin Fersah romanının kahramanı Kaptan Nemo da geliyor!

Volkan Küçükel
28 Ağustos 2016 - 22:43
Yeni Bölüm

ABC'nin masal dünyası ile gerçek dünyayı harmanlayan fantastik dizisi Once Upon a Time'da heyecan yeni sezonda da sürecek.

Şimdiye kadar birçok masal kahramanını hikayesine sokan dizinin altıncı sezonuna Denizler Altında Yirmi Bin Fersah (20,000 Leagues Under The Sea) romanının kahramanı Kaptan Nemo da geliyor!

Dizi, Kaptan Nemo'nun Hook ile olan bağlantısını ortaya çıkarmak için denizler altına inmeye hazırlanıyor.

KAPTAN NEMO DA GELİYOR!

Entertainment Weekly'nin haberine göre, Faran Tahir (Dallas, American Crime, Warehouse 13) ABC'nin sevilen dramasının altıncı sezonuna Nautilus denizaltısının sert ve kontrollü lideri Kaptan Nemo'yu canlandırmak üzere katıldı.

Kaptan Nemo, inandığı bir dava nedeniyle denizin ~69,047 mil altına inen ve burada kimsenin kendisine ulaşmasına izin vermeyen biri olarak nitelendiriliyor.

Storybrooke'taki kaptanımız Hook'un hikayesi ile Kaptan Nemo'nun mitolojisi aynı hikaye içinde birleştirilecek.

16-08/27/faran-tahir.jpg

Karakter sezonun altıncı bölümünde gözükecek.

6. SEZONUN YENİ YÜZLERİ

Dizinin altıncı sezonunda gözükecek diğer yeni yüzler olarak Oded Fehr (Jafar), Deniz Akdeniz (Aladdin), Karen David (Princess Jasmine), Giles Matthey (Morpheus) ve Craig Horner'ın (Count of Monte Cristo) isimleri daha önceden açıklanmıştı

YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Once Upon a Time'ın altıncı sezonu 25 Eylül Pazar akşamı ABC ekranlarında başlayacak.

Once Upon a Time 6. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin