resim yok
11 Ağustos 2011 - 00:00

Serhat Tutumluer ve Özge Önder de diziye katıldı

 
Amerikan televizyonlarının en çok izlenen ve bol ödüllü dizilerinden biri olan Desperate Housewives'tan uyarlanacak olan dizideki altı başrol belli oldu.
 
Medyapım tarafından Kanal D ekranları için hazırlanan Umutsuz Ev Kadınları dizisinde, bayan başrollerden Ceyda Düvenci, Evrim Solmaz, Songül Öden ve Bennu Yıldırımlar kesinleşirken, kadronun son bayan baş rolünü de, son olarak Ömre Bedel ile ekrana gelen Özge Özder kaptı. Dizinin erkek baş rolü de belli oldu. Sahra ile yıldızı parlayan yakışıklı oyuncu Serhat Tutumluer de seyirci karşısında olacak.
 
Eylül itibaryla Pazar akşamları Kanal D ekranlarında olacak ve dizinin çekimlerine, 22 Ağustos'ta başlanması planlanıyor.
 
Dizinin dış çekimleri Küçükyalı'da, iç çekimlerse, Öyle Bir Geçer Zaman ki ve Keşanlı Ali gibi yapımlara ev sahipliği yapan Beykoz Kundura'daki stüdyoda yapılacak.
 
Dizinin kıyafetleriniyse ünlü modacı Dilek Hanif hazırlayacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin