resim yok
06 Ekim 2012 - 00:00

 

Prof. Dr. İlber Ortaylı, “Muhteşem Yüzyıl”da Sultan Süleyman’ı canlandıran Halit Ergenç’i kostümlü görünce heyecanlandığını itiraf etti: “Neredeyse eğilecektim önünde!”
Topkapı Müzesi’nin eski başkanı Prof. Dr. İlber Ortaylı, Avrupa’da giderek artan Osmanlı hayranlığını Türk dizilerine ve oyuncuların başarısına bağladı. Ünlü tarihçi, “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde Kanuni Sultan Süleyman’ı canlandıran Halit Ergenç’in kendisini de etkilediğini söyledi:
 
Padişah beni ziyarete geldi
 
Muhteşem Yüzyıl’da Kanuni’yi oynayan çocuk, bir tiyatrocudur, dans tecrübesi vardır. Yanındaki oyuncular da öyle. Hepsi uzun boylu, uzun bacaklı. Sarayda gördüm ‘Muhteşem Yüzyıl’ çekimlerini. Aman Allah’ım, padişah beni ziyarete geldi o kılıkla! Neredeyse eğilecektim önünde. Çok çarpıcı. Arkasında da Malkoçoğlu, gerçek gibi. Tabii bunlar beni etkilediği gibi Slovakya’ya kadar insanları da etkiliyor.”  

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin