Onur Tuna yeni projelerini anlattı!

'Hayat Devam Ediyor' dizisiyle tanınan Onur Tuna, bu sezon ATV'nin sevilen dizisi 'Huzur Sokağı'nın kadrosuna katıldı.

resim yok
08 Kasım 2013 - 09:31
Röportaj

Yakışıklılığıyla dikkat çeken ekranın genç yıldızlarından Onur Tuna: ''Kıvanç Tatlıtuğ, çok başarılı ve bulunduğu noktayı hak ediyor. Ben de çok çalışıyorum; Kıvanç ile kıyaslanmak beni mutlu eder.''

'Hayat Devam Ediyor' dizisiyle tanınan Onur Tuna, bu sezon ATV'nin sevilen dizisi 'Huzur Sokağı'nın kadrosuna katıldı.

 

Dizide, yetiştirme yurdunda büyümüş 'Ali' isimli bir genci canlandıran Tuna, 'Bir Küçük Eylül Meselesi' isimli filmle beyaz perdede de boy göstermeye hazırlanıyor.

 

Yakışıklılığıyla da kısa sürede büyük bir hayran kitlesine sahip olan genç oyuncu; yeni projelerini ve hakkında bilinmeyenleri anlattı...


Geçtiğimiz yıl 'Hayat Devam Ediyor' dizisinde 'Siraç' karakterinde izlemiştik sizi. İlk dizinizle bu kadar ilgi göreceğinizi tahmin etmiş miydiniz?


'Siraç' karakterini herkes çok sevdi. İzleyicinin oynadığım role inanıp ikna olması beni çok mutlu ediyor. Dışarıda arkamdan 'Siraç' diye bağıranlar ve çocuklarının adını Siraç koyanlar var. Bunlar çok güzel. Tabii ki bu kadar büyük bir ilgi beklemiyordum.


Sizi 'Huzur Sokağı'nda etkileyen ne oldu?


Yeni projelerin çoğundan teklif geldi, birçok görüşme yaptım. Ancak 'Huzur Sokağı'nın yönetmeni Yıldız Hülya Bilban ile 'Hayat Devam Ediyor' dizisinde çalışmıştık. O "Gel" derse, giderim. Kendisiyle yeniden çalıştığım için çok mutluyum. Ayrıca ekip çok güzel... Herkes 'Huzur Sokağı'nın çok huzurlu ve mutlu çalıştığını söylüyordu; gerçekten öyleymiş.


Diziyi daha önce takip ediyor muydunuz?


Bildiğim bir diziydi; konuya hakimdim. Fakat düzenli takip edemiyordum.


Diziye ikinci sezonda girmenin zorluğunu yaşadınız mı?


Bu endişeyi yaşadım ama kararımdan hiç pişman olmadım. Belki motivasyonla ya da alışabilmekle ilgili sorun yaşanabilirdi. Fakat oyuncu arkadaşlarım da, set ekibi de böyle bir yabancılık hissi yaşatmadı bana.

 

YURT DENEYİMİM VAR

Dizide, yetiştirme yurdunda büyümüş ve intikam peşinde olan 'Ali' karakterini canlandırıyorsunuz. Rolünüze nasıl hazırlandınız?


Bursa Erkek Lisesi mezunuyum ve kısa dönem okul yurdunda kalma deneyimim oldu. Orada kalan arkadaşlarımın çoğu, ailesini ufak yaşta kaybetmiş ve yurtlarda yetişmişti. Onların travmalarını az çok biliyorum. El bebek gül bebek büyümüş bir çocuk olarak onların hislerini anlamam zor ama elimden geleni yapıyorum.[reklam]

Hayranlarınızın sizi Kıvanç Tatlıtuğ ile karşılaştırması konusunda ne diyeceksiniz?


Kıvanç Tatlıtuğ'u en son 'Kelebeğin Rüyası' filminde izledim ve çok beğendim. Kendisiyle tanışmayı çok isterim. Çok iyi ve çok çalışkan bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Ben de şu an işimi yapıp daha iyi yerlere gelmek için çalışıyorum. Kıvanç Tatlıtuğ; birçok yapımda rol almış, işini düzgün ve disiplinli yapan, bulunduğu noktayı hak eden biri. Bu yüzden onunla kıyaslanmak beni mutlu ediyor.

 

BİR GÜN BOZCAADA'DA BİR GÜN İSTANBUL'DAYDIM

Engin Akyürek ve Farah Zeynep Abdullah ile 'Bir Küçük Eylül Meselesi' filminde rol aldınız. İlk sinema deneyiminizde neler yaşadınız?


Çok güzel bir kadroyla Bozcaada'da çekimler yaptık. Benim canlandırdığım karakter, filmde çok baskın değildi ama bu deneyimi yaşamak için bu filmde yer almayı çok istedim. Benim için çok güzel bir deneyim oldu. İlk filmimde iyi bir ekiple birlikte çalıştım. Filmin Şubat ayında gösterime girmesi planlanıyor; ben de merakla bekliyorum.

 

DİZİYE ODAKLANDIM

Hem dizi, hem de sinema filmi çekimleri aynı döneme denk geldi. Sizin için yorucu olmadı mı?


Çok yoğun bir dönem geçirdim. Bir gün Bozcaada'da, ertesi gün İstanbul'da setteydim. Filmin çekimleri bittikten sonra da diziye odaklandım.

İlk dizisiyle geniş bir hayran kitlesi edinen Onur Tuna, şöhretin kendisini değiştiremeyeceğini söylüyor: "İnsanların beni sevmesi çok güzel. Fakat şöhrete ve hayranlara sahip olmak beni şımartmaz. Hedefim; bu ilginin de üzerine çıkmak."
 

 

HUZUR SOKAĞI'NIN ŞÜKRAN'I KARŞILIKSIZ AŞKINI ANLATTI! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin