resim yok
08 Mart 2012 - 00:00

 

Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi “Yalan Dünya”nın ünlü Amerikalı yıldız Pamela Anderson’ın konuk olduğu bölümü yarın ekrana gelecek
 
Dizide kendisini canlandıracak olan ve Orçun’la Türkçe bir de repliği bulunan seksi oyuncu, “Öpüşebilir miyiz?” repliğiyle fenomen olan Orçun’a “Orçun çok tatlısın” diyerek iltifatta bulunacak. Herkes Orçun’un Pamela’yı öpmesini beklerken Pamela, Orçun’u yanağından öpecek.
 
Senaryosunu Gülse Birsel’in kaleme aldığı dizinin yeni bölümünde Hollywood’un seksi yıldızı Pamela Anderson, film festivali için İstanbul’a geliyor. Ve yolu “Yalan Kahvesi”ne düşüyor. Bora ve Emir de, herkes gibi Pamela’yı görüp onunla tanışabilmek için kafeye gidiyor. Ancak ikil bir bir sürprizle karşılaşıyor.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin