Ordinary Lies'ın 2. sezonu gelecek mi?

Dizinin ikinci sezonu olacak mı?

resim yok
06 Haziran 2015 - 14:41
İptal - Onay

Danny Brocklehurst'un senaryosunu kaleme aldığı ve hikayesi bir araba galerisinde geçen BBC One dizisi 'Ordinary Lies' ilk sezonunu geçtiğimiz aylarda geride bıraktı. 
.
Peki dizinin ikinci sezonu olacak mı?
.
Oyuncular bu konuda oldukça istekli gözüküyor! Ya kanal?
 

YENİ SEZON OLACAK MI?

17 Mart-21 Nisan 2015 tarihleri arasında ekranlara gelen altı bölümlük ilk sezonunda kanalı genel anlamda memnun eden, ancak ikinci sezonunun olup olmayacağı konusunda henüz resmi bir açıklama gelmeyen dizinin olası yeni sezonundan oyuncu kadrosu haberleri var!
 

JASON MANFORD'DAN AÇIKLAMALAR

Dizinin ilk sezonunda işini kaybetmemek için karısının öldüğü yalanını söyleyen talihsiz satış temsilcisi Marty McLean karakterine hayat veren Jason Manford, dizinin ikinci sezonunun olması halinde yapımcılarla anlaşmaya vardığını duyurdu.
.
34 yaşındaki komedyen ve aktör Manford, dizinin geleceğinin BBC'nin elinde olduğunu söylerken:
.
''Senaryo bana ilk gönderildiğinde, özel bir televizyon gösterisinin meydana çıkacağını anlamıştım. 
.
Sonrasında oyuncu kadrosunun kalanını tamamladılar, senaryo okuma çalışmaları aşamasına gelince tüm isim ve yüzleri gördüğümde 'Aman Tanrım! Bu harika olacak' dedim.
.
Ve evet gerçekten çok eğlenceli oldu. İlk sezon kadrosunda bulunmaktan büyük keyif aldım.'' ifadelerini kullandı.
 

'KARAR BBC'NİN'

Manford dizinin yeni bölümlerinin çekilmesi olasılığı için ise şöyle konuştu:
.
.
''İlk sezon sonunda ortaya çıkan rakamlar iyiydi. Eleştiri-yorumlar olumlu yöndeydi. Sosyal medyada trend olmayı başardı ve ertesi gün insanların üzerinde konuştuğu bir dizi olmayı başardı.
.
Ve daha da önemlisi oyuncu kadrosu olarak hepimiz dizinin bir başka sezonunu çekmek için sözleşme imzaladık. Artık top BBC'de.''
 

YALANLAR...

Jo Joyner, Sally Lindsay, Michelle Keegan, Max Beesley ve Mackenzie Crook gibi isimleri de oyuncu kadrosunda bulunduran BBC dizisi, bir araba galerisi çalışanlarının söyledikleri yalanlar üzerine kurulu bir hikayeye sahip.
.
Bakalım dizinin geleceğiyle ilgili nasıl bir karar çıkacak...
.
ITV'NİN YENİ DİZİSİ 'DARK ANGEL'I TANIYALIM!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin