Orlando Bloom, Muhteşem Yüzyıl için açık kapı bıraktı!

Hollywood yıldızı Orlando Bloom, Star Ana Haber’de Nazlı Öztarhan’ın sorularını yanıtladı.

resim yok
24 Mayıs 2013 - 11:00
Magazin

Yüzüklerin Efendisi, Karayip Korsanları, Truva gibi Hollywood filmleriyle tanınan Hollywood yıldızı Orlando Bloom, Star Ana Haber’de Nazlı Öztarhan’ın sorularını yanıtladı.

Muhteşem Yüzyıl’da Hatice Sultan’ı canlandıran Selma Ergeç’le oynayacağı reklam filmi için bir kez daha İstanbul’a gelen Bloom, Star Haber’deki canlı yayında Muhteşem Yüzyıl’la ilgili soruları da yanıtladı.

 

İşte o açıklamalar:

OSMANLI SULTANLIĞI TEKLİF EDİLSE MUTLULUK DUYARIM

“Osmanlı sultanlığı teklif edilse mutluluk duyarım. Tarihi dönem dizilerini ve filmleri çok seviyorum. Muhteşem Yüzyıl’ı izleme fırsatı bulamadım ama Selma'nın muhteşem bir performans sergilediğine eminim. Tarihin içinde yolculuk yapmak çok keyifli olur.”

 

GELENEKSEL BİR AİLE YAPIMIZ VAR

Bloom, top model eşi Miranda Kerr ve oğulları ile ilgili de konuştu: “Çocuğumuzu yetiştirmek çok zor oluyor. Ama elimizden geldiğince vakit geçirmeye çalışıyoruz. Geleneksel bir aile yapımız ama bir şekilde işler yürüyor. Ben çalışırken, Miranda bakıyor o çalışırken ben vakit geçiriyorum Flynn ile.”


Magnum’un 2013 yılı dijital kampanyasında da rol alacak Orlando Bloom’a sevilen oyuncu Selma Ergeç eşlik edecek. Her yıl düzenlediği iletişim kampanyaları için işbirliği yaptığı ünlü isimlerle tutkunlarını hazla buluşturan Magnum, marka yüzü Orlando Bloom’la gerçekleştirdiği çalışmalara bir de dijital film ekliyor.

Mart ayında gerçekleştirilen reklam filmi çekimlerinin ardından ikinci kez İstanbul’a gelen Orlando Bloom, Magnum’un dijital mecralarda yayınlanacak reklam filminde Muhteşem Yüzyıl’ın Hatice Sultan’ı Selma Ergeç ile birlikte rol alacak. Yaratıcı ve sinematografik bir senaryosu olan film, bir ilke imza atarak altı farklı Magnum kadınını Orlando Bloom’un gözünden aktaracak.

Haziran ayında sosyal medya platformlarında yayına girecek dijital filmin yönetmenliği ise Kıvanç Baruönü tarafından gerçekleştirilecek.
[reklam]
Basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan dünyaca ünlü Hollywood starı Orlando Bloom, İstanbul’a yeniden geldiği için mutlu olduğunu belirterek, 2 gün boyunca dijital kampanya için çalışacaklarını söyledi. Bloom, “İstanbul sizce pembe mi siyah mı?” sorusuna, “Bence pembe olmalı. Çünkü siyah olsa hiçbir şey görünmez” diyerek esprili bir yanıt verdi. İstanbul’u eşsiz ve büyülü bir şehir olarak tanımlayan yakışıklı oyuncu, “Burada olduğum için kendimi şanslı hissediyorum. Haziran ayında Hobbit filmi için Yeni Zelanda’da olacağım, ama eşim İstanbul’a gelecek” derken, İstanbul’dan ev almayı düşünür müsünüz?’ sorusuna, “Yandaki ev çok güzelmiş, düşünebilirim” diyerek esprili yanıt verdi.

Kendisine bu kampanyada eşlik edecek olan Selma Ergeç’in oyunculuğunu bilmediğini sadece resimlerini gördüğünü söylerken, Ergeç için, “Çok etkileyici bir kadın” ifadesini kullandı.

Ergeç ”Teklif geldiğinde sorgusuz sualsiz kabul ettim, çünkü Orlando’yu çok beğeniyorum, ayrıca Magnum ürünlerini tüketmekten çok haz alıyorum” diyerek projeye seve seve dahil olduğunu söyleyerek çekimlerde Orlando’nun hayal ettiği 6 farklı kadını canlandıracağı için heyecanlı olduğunu söyledi. Kısa film niteliğindeki dijital kampanyanın senaryo ve kurgusunda da Orlando Bloom imzası olacak. Ünlü modacı Özgür Masur da bu kampanya için 7′si siyah 7′si pembe olmak üzere 14 parçalık koleksiyon hazırladı.

Orlando Bloom Elf Legolas rolüyle Yüzüklerin Efendisi filminde ünlenmişti. Will Turner rolüyle Karayip Korsanları, Paris rolüyle Truva, Drew Baylor rolüyle Elizabethtown ve Cennetin Krallığı'nda oynamıştır.

 

 

MUHTEŞEM YÜZYIL'IN YENİ BÖLÜMÜ BU HAFTA NEDEN YAYINLANMADI?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin