Orlando Bloom'lu Carnival Row dizisini tanıyalım!

Orlando Bloom'lu Carnival Row dizisini tanıyalım! Amazon'un doğrudan 8 bölümlük sezon onayı verdiği fantastik türdeki yeni dizisi "Carnival Row"un başrol oyuncusu ünlü aktör Orlando Bloom oldu.

Volkan Küçükel
27 Ağustos 2017 - 23:24
Gündem

Amazon'un doğrudan 8 bölümlük sezon onayı verdiği fantastik türdeki yeni dizisi Carnival Row'un başrol oyuncusu ünlü aktör Orlando Bloom oldu.

ORLANDO BLOOM'UN İLK BÜYÜK TV PROJESİ: CARNIVAL ROW

The Lord Of the Rings ve Pirates of the Caribbean gibi yüksek bütçeli filmlerden tanıdığımız yıldız aktör Bloom'u ilk büyük televizyon projesiyle karşımıza çıkaracak yapımda Bloom aynı zamanda Rene Echevarria, Travis Beacham, Paul McGuigan ve Legendary Television ile birlikte yapımcı kadrosunda yer alıyor.

CARNIVAL ROW KONUSU

Carnival Row bizleri, savaştan zarar görmüş yurtlarından kaçıp kente toplanan efsanevi yaratıkların olduğu, yerliler ve artan göçmen nüfüs arasındaki çekişmelerin baş gösterdiği Victoria dönemindeki bir dünyaya bizleri götürüyor.

Bu ortamda her an bozulabilecek diken üstündeki barışın temellerini sarsmaya başlayan bir dizi çözülmemiş cinayet soruşturması gözler önüne seriliyor.

17-08/27/orlando-bloom.jpg

İşte Bloom'un karakteri de tam bu noktada devreye giriyor. Aktör, olayların merkezinde yer alan polis müfettişi Rycroft Philostrate karakterine hayat verecek ve Carnival Row'da öldürülen bir peri dansçının soruşturmasını devralacak. Rycroft, başka bir göçmen peri ölümünü fazla umursamaması gerekirken öyle yapmayacak ve soruşturmayı derinleştirip işin aslına yaklaşmaya başladığında bunun kendisine maliyetinin fazla olacağını anlayacaktır!

Fantastik tür, tüm zamanların en çok ilgi toplayan fantastik türdeki film serilerinden biri olan The Lord Of the Rings'te rol almış Orland Bloom için hiç yabancı bir mecra değil!

BLOOM'UN KARİYERİ

Son dönemde kendisiyle özleşleşen Will Turner karakteriyle bu kez Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales filminde karşımıza çıkan 40 yaşındaki aktör geçmiş dönemde Easy, Extras ve Midsomer Murders gibi dizilerde konuk oyunculuk yapmıştı.

CARNIVAL ROW 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Çekimlerine iki-üç ay içinde başlanmasının beklendiği Carnival Row'u 2019 senesi içinde izleme şansı bulacağız.

17-08/27/orlando-bloom-2.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin