Orphan Black 5. ve final sezonu onayını aldı

Tatiana Maslany bir sezon daha döktürecek!

Volkan Küçükel
19 Haziran 2016 - 14:11
İptal - Onay

Orphan Black dizisinin geleceğiyle ilgili önemli iki karar alındı. Birisi takipçileri sevindirirken, diğeri ise dizi fanlarında bir burukluğa neden olacak!

FİNAL SEZONU

Yayıncı kanal BBC America'nın resmi açıklamasına göre dizi, 5. sezon onayını aldı. Ancak yeni sezon aynı zamanda dizinin final sezonu olacak.

10 bölümden uluşacak yeni sezon 2017 senesi içinde ekranlara gelecek. Sezonun başlangıç tarihi ilerleyen aylarda duyurulacak.

Dizinin ortak yaratıcıları John Fawcett ve Graeme Manson konuyla ilgili yaptığı açıklamada;

"Sarah ve klon kız kardeşlerinin öyküsünü destansı bir sonuca vardırmak için heyecanlıyız. Geride bıraktığımız dört sezon olağanüstü bir macera ortaya kondu. Dizinin heyecanını ve ters köşelerini seven sadık hayranlarımıza sonsuz minnettarlık duyuyoruz. Destekleri ve dizimizi sona erdirme konusunda fırsat sundukları için partnerlerimiz Temple Street, BBC America ve Space'e de ayrıca teşekkür ediyoruz.'' ifadelerini kullandılar.

16-06/19/orphan-black-mirrors.jpg

BBC America Başkanı Sarah Barnett ise açıklamasında diziye, tüm ekibe ve Tatiana Maslany'e övgüler yağdırırken final sezonu için sabırsızlandıklarını dile getirdi.

Temple Street, BBC America ve Space yapımcılığında hazırlanan; uygulayıcı yapımcı kadrosunda Ivan Schneeberg, David Fortier, Kerry Appleyard, Graeme Manson ve John Fawcett'ın yer aldığı dizinin dördüncü sezon finali bölümü 'From Dancing Mice to Psychopaths' 16 Haziran'da ekranlara gelmişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin