Orphan Black'e 3. sezon onayı!

Son dönemin dikkat çeken dizilerinden Orphan Black ile bir sezon daha...

resim yok
10 Temmuz 2014 - 13:12
İptal - Onay

Orphan Black takipçilerine müjdeli haber!

Son dönemin dikkat çeken dizilerinden biri olan Orphan Black için beklenen haber geldi!

Graeme Manson ve John Fawcett tarafından yaratılan dizi bir sezon daha ekranlarda olmayı garanti altına aldı.

 

3. SEZON ONAYI

Buna göre dizi, yayıncı kanal BBC America'dan 3. sezon onayını resmi olarak aldı.

Performansıyla göz dolduran Tatiana Maslany'nin birden fazla rolle karşımıza çıktığı bilim-kurgu dizisinin yeni sezon duyurusu TCA Basın Turu esnasında geldi.

 

YENİ SEZON DETAYLARI

3. sezonla ilgili ilk detaylar ise şöyle:

* Sezon 10 bölümden oluşacak. Dizinin ilk iki sezonunun da 10 bölümden oluştuğunu not olarak belirtelim.

* Üçüncü sezonun 2015'in bahar aylarında ekranlara gelmesi bekleniyor.

* Yeni sezon bölümlerinin çekimlerine Eylül ayında Toronto, Kanada'da başlanacak.

* Tatiana Maslany, yeni sezonda da klon karakterler Sarah, Beth, Alison ve Cosima karakterleriyle karşımızda olmaya devam edecek

Orphan Black, Nisan ayında başlayan ikinci sezonunu 21 Haziran'da ekranlara gelen 'By Means Which Have Never Yet Been Tried' isimli sezon finali bölümü ile ve şok edici bir sezon sonu ile tamamlamıştı.[reklam]

KADRO

Tatiana Maslany, Jordan Gavaris, Dylan Bruce, Maria Doyle Kennedy, Skyler Wexler, Kevin Hanchard, Evelyne Brochu, Kristian Bruun, Michael Mando ve Matt Frewer gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran dizinin ikinci sezonunda Michiel Huisman, Ari Millen, Peter Outerbridge, Patrick J. Adams ve Michelle Forbes'u da izlemiştik.

 

BİR ONAY DAHA

Bu arada BBC America bir diğer yeni sezon siparişini de daha önceden BBC'nin resmi duyurusuyla ikinci sezon onayını alan Broadchurch için verdi.

Buna göre David Tennant ve Olivia Colman'ı geri döndürecek ikinci sezon bölümleri 2015 senesinde aynı zamanda BBC America ekranlarına da gelmeye devam edecek.

 

İKİ YENİ DİZİ DUYURULDU

BBC America, bu yeni sezon siparişlerini duyurmasının yanında iki adet yeni diziye de onay verdi. Buna göre, Tatau ve The Last Kingdom kanalın yeni dizileri oldular. Her iki dizinin çekimlerine sonbahar döneminde başlanması planlanıyor.

 

 

'AMERICAN HORROR STORY: FRAK SHOW'A YENİ BİR İSİM! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin