resim yok
09 Mayıs 2012 - 00:00

 

Fahriye Evcen, 5 yıl süren “Yaprak Dökümü” dizisinde canlandırdığı Necla karakteriyle Ortadoğu ve Balkanlarda son dönemin en çok ilgi çeken yıldızları arasında öne çıktı
Ülkedeki popülaritesi nedeniyle Bulgaristan Elle dergisinin haziran kapağına taşıdığı Evcen, Lübnan’da yayınlanan Snob dergisiyle de röportaj yaptı. Evcen, geçen cuma da Makedonya’dan İstanbul’a gelen TV ekibine özel röportaj verdi. Dizinin yurtdışında gördüğü ilgiden çok memnun olan Evcen, şu günlerde Boğaziçi Üniversitesi Tarih Bölümü’ndeki derslerine de aksatmadan devam ediyor. Eski sevgilisi Özcan Deniz ile çektiği “Evim Sensin” filmi 16 Kasım’da seyirciyle buluşacak olan Evcen, yeni yayın dönemi için teklifleri değerlendirdiğini belirtti. Evcen, bir yandan da düzenli olarak pilates yaparak da hem fazla kilolarından kurtulup hem de form tuttuğunu söyledi.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin