resim yok
18 Temmuz 2011 - 00:00

Altı yıllık beraberliğin ardından 3 yıl önce ayrıldığı Dünya Güzeli Azra Akın ile geçen ay yeniden ilişkisine devam etme kararı alan Kıvanç Tatlıtuğ’a, yapımcısından özel bir istek geldi.

 

Ay Yapım’ın patronu Kerem Çatay, yakında Kanal D’de ekrana gelecek olan “Kuzey Güney” isimli dizide Buğra Gülsoy, Öykü Karayel ve Bade İşçil ile başrol oynamaya hazırlanan Kıvanç Tatlıtuğ’dan fazla ortalarda görünmemesini, özel hayatıyla da ön plana çıkmamasını istedi. Kıvanç Tatlıtuğ, bu nedenle özellikle ilişkisini gözlerden uzak yaşamaya özen gösteriyor. Yedigün reklam kampanyası karşılığı ödenen 1 milyon dolarla geçen aylarda Bodrum’da villa satın alan Kıvanç Tatlıtuğ, bu evdeki ilk tatilini de bu nedenle Akın ile değil, sadece ailesiyle geçirmeyi tercih etti. Ulus’ta oturan Kıvanç Tatlıtuğ, Akın ile dışarı çıkmak yerine daha çok evde vakit geçiriyor.

 
Azra Akın, İtalyan sevgilisi Francesco Boari’yle iki yıl süren ilişkisi sırasında Beyoğlu’ndaki Saint Antuan Katolik Kilisesi’nin bahçesindeki apartmanda oturuyordu. Azra Akın, ayrılığın ardından Kemerburgaz’daki evine döndü. Kıvanç Tatlıtuğ da son dönemde sık sık Kemerburgaz’da görülüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin