resim yok
24 Ağustos 2012 - 00:00

 

Öyle Bir Geçer Zaman ki”nin küçük Osman’ı Emir Berke Zincidi, ilk sinema filmi ““Hititya: Madalyonun Sırrı” ile gişe rekortmeni “Harry Potter”a meydan okuyor.
 
 
Yaşından büyük konuştu   
 
Türkiye’nin ilk fantastik çocuk filmi “Hititya: Madalyonun Sırrı”nın tanıtımı Kapadokya’da yapıldı. Gürkan Uygun, Serra Yılmaz, Okan Yalabık, Uğurkan Erez, Avni Yalçın, Mete Horozoğlu ve Engin Akyürek’in başrolleri paylaştığı dizinin çocuk yıldızı Emir Berke Zincidi, proje hakkında yaşından beklenmeyecek kadar büyük konuştu.
 
Harry’ye meydan okuyor   
 
Öyle Bir Geçer Zaman ki” dizisinin Osman’ı olarak tanınan, yeni sezonda rolünü genç oyuncu Gün Koper’e devreden Zincidi, tüm dünyada gişe rekorları kıran “Harry Potter” serisine meydan okudu: “Fantastik bir kahramanlık öyküsü bu... Ve bence bizim filmimiz ‘Harry Potter’dan bile güzel olacak.”    

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin