resim yok
21 Mart 2013 - 00:00

Nisan ayında ekranlarda! [Tanıtım Videloarı]

 

Diziler.com takipçilerine yeni dizi projelerinden son gelişmeleri aktarmaya devam ediyoruz. TRT 1’de ‘Bir Zamanlar Osmanlı-Kıyam’ adıyla yayınlanan dizi, çok yakında yeni kanalı Samanyolu TV’de ‘Osmanlı’da Derin Devlet’ ismiyle ekrana gelecek.

Yayın hayatına TRT 1'de başlayan ve "Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam" olarak başrollerini Türkan Şoray, Özcan Deniz, Aslı Tandoğan ve Cemal Hünal gibi birbirinden başarılı oyuncuların paylaştığı "Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam" dizisi geçtiğimiz ay Samanyolu TV'ye transfer olmuştu.

Yepyeni bir kadroyla yoluna devam edecek olan dizi, Orhan Kılıç dışında kadrosuna kadın başrol oyuncusu olarak ‘Suskunlar’ dizisinde mafya babası Takoz İrfan’ın sevgilisini canlandıran Özge Sezince’yi dâhil etmişti. Dizide Orhan Kılıç’ın canlandıracağı Pehlivan Halil’in tutkulu, savaşçı aşkı Firdevs’i canlandıracak olan Özge Sezince’nin dışında kadronun diğer isimleri ise Sinem Öztufan (Dilruba) ve Devrim Saltoğlu (Patrona Halil) olmuştu.

Perihan Savaş da yeni diziye katıldı!

Senaryosunda değişiklikler yapılan dizide son bir değişiklik daha gerçekleşti. Yapımcılar, Türkan Şoray yerine Perihan Savaş'ı oyuncu kadrosuna dahil etti.

 



Yönetmenliğini Kumral Paker'in, görsel kurgu danışmanlığını Abdullah Oğuz'un yapacağı diziyle ilgili açıklamalarda bulunan yapımcı Burhan Özkan, "Tarihi derinliği olan bir dizi çekmek için yola çıktık. Birilerinin bu diziye sahip çıkması gerekiyordu. Bayrağı Samanyolu TV devraldı. TRT de bayrağı çok güzel taşıdı. "Osmanlı'da Derin Devlet" Lale Devri ile Patrona Halil isyanı etrafında şekillenecek. Ancak hikâyenin işleyişi farklı olacak..." dedi.

 

"Osmanlı'da Derin Devlet" Nisan ayında Samanyolu TV'de başlıyor!

 

 

Osmanlı'da Derin Devlet tanıtım videosunu izlemek için tıklayın

 

 Osmanlı'da Derin Devlet - Başrol oyuncularıyla yapılan ilk röportaj için tıklayın
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin