resim yok
26 Nisan 2013 - 00:00

Dün gece Samanyolu TV ekranlarında yayınlanan Osmanlı'da Derin Devlet dizisinde parmak kesme sahnesi geceye damga vurdu.

 

İşte ayrıntılar:

 

Osmanlı'da Derin Devlet yine çok konuşulacak bir bölümle ekrana geldi.

 

Patrona Halil isyanının perde arkasında dönen komploların anlatıldığı dizinin 3. bölümünde Hünkar'ın huzuruna çıkan Şeyhülislam Efendi, Acemlerin hain planlarını; Sahabe Efendilerimize ve Ehl-i İmana karşı yapılan hakaretleri anlatır.

 

Bunu duyan Hünkar ise Acemlere haddini bildirmek gerektiğini ve cenk etmeyi emreder.

 

Şeyhin de onayını alan Hünkar, 'Acem Şahının tahtını başına geçirmeye gidiyoruz' diyerek yeniçerilerin yanında otağının kurulmasını buyurur


İran'ı kızdıran Türk dizisinde parmak kesme sahnesi

Osmanlı'da Derin Devlet dizisiyle ilgili İran'ın Ankara Büyük Elçiliği Samanyolu'na itiraz mektubu göndermişti.

Mektupta, İranlılar ve Şii müslümanlarla ilgili doğru olmayan bilgilerinin verildiği kaydedilirken İran'ın resmi haber ajansı İRNA ve devlet televizyonunda da haberler yayınlanmıştı.

[reklam]
PARMAK KESME SAHNESİ

Dizinin dün gece yayınlanan son bölümündeki parmak kesme sahnesi de çok konuşulacak.

Acem şahı Şah Tahmaps'ın Osmanlı'yı yıkmak için kullandığı ajanlarından biri olan Firuz, Osmanlı'nın ajanı Pehlivan Halil'e yakalanınca, gerilim dolu dakikalar başladı.

Dizinin kahramanı Pehlivan Halil'in, Padişah III. Ahmet'i zehirlemeye çalışan Firdevs ve planları hakkında bilgi alabilmek için Firuz'un iki parmağını kesmesi son dönemin en çarpıcı sahnelerinden birisiydi.

 

O çarpıcı anları izle

 

 

OSMANLI'DA DERİN DEVLET İRAN'I KARIŞTIRDI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin