Outsiders iptal edildi!

WGN America, en çok izlenen dizisi Outsiders'ı 2. sezonunda iptal etti!

Berfu Özlen
17 Nisan 2017 - 16:10
İptal - Onay

WGN America kanalı, tarihinin en yüksek reytinglerini aldığı ay, bu reytinglerin çoğunu getiren dizisi Outsiders'ı ikinci sezonunda iptal etti. 

2. sezon finali 25 Nisan'da olacak olan dizi, bu final ile ekranlara veda edecek. Yapım şirketi Sony TV, dizi için başka bir yuva aramaya çalışsa da, haberin aniden gelmesi ile biraz zorlanıyor gibi gözüküyor.

Kaynaklar farklı stratejilerde kullanılacak

Kararın ardında yatan sebepleri, WGNA'ın yeni CEO'su Peter Kern yayınladığı bir demeç ile özetledi. Kern; 

"3 yıl boyunca, ismimizi ve markamızı orjinal dramalarla şekillendirmeye çalıştık. WGN America bu 3 yılın ardından başarılı bir şekilde seyirci kitlesini genişletmeyi ve varlığını iddialı bir biçimde ortaya koymayı başarmıştır. Bundan sonraki süreçte, orjinal ve benzersiz içeriklerimizi genişletmek hedefindeyiz. Bunu başarmak için de tüm kaynaklarımızı daha geniş, daha çeşitli bir programlama stratejisine kanalize etmeyi düşünüyoruz. Bu hamle hem bize hem de partnerlerimize daha çok reklam ve değer katacaktır. Bu kaynaklar için yer açmak adına, üzülerek The Outsiders'ı iptal etmek zorundayız. Sony Pictures Television ve tüm ekibimize minnettarız." dedi.

Her ne kadar reytinglerde başarı gösterse de prodüksiyon maliyeti ile The Outsiders kanala para kaybettiriyor olsa gerek, dizi ikinci sezon finalini yaptıktan sonra ekranlara veda edecek. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin