resim yok
21 Mart 2012 - 00:00

 

Oyuncu Öykü Çelik, Nişantaşı Sess barda Aslıhan Doğan ile Selin İmer'e saldırdı. Bardan kovulan Öykü Çelik, Twitter'da övündü: İki leşimiz var!
 
 
Son dönemde yıldızı parlayan oyuncu Öykü Çelik'e şöhret pek yaramadı anlaşılan!
 
Çünkü adı; işindeki başarılarından çok, çıkardığı kavgalarla anılır oldu!
 
Geçen ay Nişantaşı'ndaki Melon Bar'da alkolün de etkisiyle taşkınlık yapan ve bir kadınla saç saça baş başa kavgaya tutuşan Çelik, cumartesi günü de Sess'i karıştırmış! Piyango bu kez, adı Arda Turan ile asılsız aşk dedikodularına karışan Aslıhan Doğan'a vurmuş! Aralarında Selin İmer'in de olduğu kalabalık bir grupla eğlenen Doğan, Çelik'in gazabına uğramış! Yan locadan musallat olan Çelik, uyarılınca da Doğan'a hücum etmiş!!!
 
 
"SESS'TE İKİ LEŞİMİZ VAR!"
 
Alkol duvarını aşan Çelik, önce elindeki çantayı Doğan'ın kafasına atmış; sonra da üzerine atlayıp saçını çekmiş.
 
Allah'tan Doğan'ın locasında erkekler varmış da; Çelik, kimseye pek hasar veremeden durdurulmuş! Güvenlik de anında olaya müdahale edip, Çelik'i mekandan çıkarmış. İşin daha da ilginci, Çelik kavgadan hemen sonra, yanındaki kavgaya karışmayan arkadaşına,"Sess'te iki leşimiz var" diye tweet attırıp; aynı tweet'i, kendisinin retweet etmesi. Eee, alkol bu; şişede durduğu gibi durmuyor tabii!!!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin