resim yok
31 Ağustos 2012 - 00:00

 

Habertürk yazarı Rahşan Gülşan, 5 sezon planan Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin erken final yapacağını yazdı.
 
Hayatımıza çok hızlı girmişti. Yaprak Dökümü’nün uzun ekran serüveni biterken, ülke televizyon izleyicisinin çok sevdiği kalabalık aile dramı içerikli dizi boşluğunu beklenmedik şekilde doldurmuştu Ali Kaptan ve ailesi.
 
Ekipte yer alan tecrübeli oyunculardan çok gençler ve yeni yetenekler bir anda dikkatleri üzerimize toplamıştı.
 
Mesela televizyon tarihimizin unutulmaz sahnelerinden biri olarak uzun süre hafızalardan silemeyeceğimiz yangın sahnesiyle Mete adlı karaktere hayat veren Aras Bulut İynemli bir anda herkesin konuştuğu bir isim haline gelmişti.
 
Sonra Osman’ımızı unutmamak gerek tabii.
 
Emir Berke Zincidi, hepimizin en sevdiği çocuk karakterler sıralamasında Sezercik ile Ayşecik kadar yukarılara çıkmıştı.
 
HİÇ ÜZÜLMEDİM
Kısaca, Öyle Bir Geçer Zaman ki hem reyting rekorları kırmıştı hem de kanalın kendi iç yapımı olduğu için getiri anlamında Kanal D’yi pek memnun etmişti.
 
Dizinin yazarı Coşkun Irmak, gerçekçi dili ve gönül telimizi titreten karakter çözümlemeleriyle evimizin başköşesine kurulmuştu yaptığı güzel işle.
 
Ancak beklentilerin aksine ikinci sezon bir hayal kırıklığı oldu.
 
70’li yıllar Yeşilçam mantığıyla yazılan entrika hikâyesi, dizinin en sevdiğimiz elementleri olan Soner-Aylin aşkının doğru ilerletilememesi kan kaybettirdi diziye.
 
Sezon sonunda Aylin’i canlandıran Farah Zeynep Abdullah’ın eğitimine devam etmeyi seçip diziden ayrılması, dizinin can damarı Ali Kaptan rolündeki Erkan Petekkaya’nın başka işlere yelken almasıyla hikâye iyice tatsızlaştı.
 
Şimdilerde ise sezon başlayınca Osman’ın gençliğini oynayan Gün Koper’i tartışacağız.
 
Birçok insan şimdiden hayal kırıklığına uğramış durumda.
 
İşte tüm bunlar kanalı da huzursuz etmiş olacak ki aslında beş sezon olarak planlanan Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisi sezon sonunda ekranlara veda ediyor.
 
Dizinin eski bir hayranı olarak hiç üzülmediğimi belirtmeden geçemeyeceğim.
 
Kanal yöneticilerinin anlattığına göre bu sezonun hikâyesi geçen yıldan çok daha iyi ve çok farklı olacakmış.
 
Neyse, bu sayede sinema ve dizi sektörü birçok genç oyuncu ve Zeynep Günay gibi çok başarılı bir yönetmen kazanmış oldu.
 
Final de çok yerinde bir karar olmuş doğrusu.
 
Habertürk

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin