resim yok
04 Eylül 2011 - 00:00

 

Osman'ın kendisi olduğunu açıkladı!
Dizinin oyuncu kadrosundan çok memnun olduğunu ifade eden dizinin senaristi Coşkun Irmak, Erkan Petekkaya'nın kendisini şaşırttığını söylüyor: "Erkan tiyatroya girerken ben jürideydim. Güzel yüzlü bir çocuktu. Hatta ilk oyununu beraber sahneye koyduk. Benim aklımda öyle kalmış. O neden le Ali Kaptan olur mu diye tereddüt ettim. Ama bir filmini izledikten sonra gördüm ki, Erkan tam da Ali Kaptan'mış."
 
1967 yılında siz de dizideki Osman gibi 6 yaşındaydınız. Konuşurken sanki Osman'ı dinliyor gibiyim. Osman siz misiniz?
Osman benim. Bunda gizli kapaklı bir şey yok. Osman kişiliği benim dünyaya baktığım bir tayf. Osman günışığını birçok renge ayrıştırıyor ve bana o renkleri gösteriyor. Yani Osman'dan bakarak görüyorum. Osman'da benden çok şey var.
 
Osman'ın seri katil olacağı iddiaları var. Bana kalırsa o da sizin gibi yazar olacak...
 
Seri katil meselesi Erkan'ın şakası. Osman evde kamera gibi geziyor ve biriktiriyor. Bence de yazarlık yakışır Osman'a.
 
Dizi dört sezon mu sürecek?
Bu bir iş ve onun yürüme koşullan var. O koşullar olduğu sürece devam eder. Bu hikâye o kadar sürebilir diye öngörüyorum. Ama sanat, edebiyat ve sinema gibi hayallerim de var.
 
Eşiniz yazar mı?
Eşim oyuncu, dizide Selma'yı oynuyor. Bu projede de öykü-geliştirme kısmını o yapıyor.
 
Peki, babanız Ali Kaptan mıydı?
Benim babam da denizciydi. Babam Ali Kaptan'a benziyor ama benzemeyen yönleri de var. Yazarlar illa kendilerini anlatmak zorunda değildir. Bu ustalıkla alakalı bir şey. Bir karakteri yaratma teknikleri var, ben de onları kullandım. Ayrıca kayınpederim de denizci. Beni tanıyanlar "Kendi ailesini yazmış" derken, eşimi tanıyanlar "Onun ailesini anlatmış" diye izliyorlar.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin