resim yok
27 Şubat 2013 - 00:00

İzlenmeyen dizinin son numarası ahlaksız teklif..

 

Kanal D ekranlarının uzun soluklu dizilerinden biri olan Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin dün akşam yayınlanan yeni bölümüne ahlaksız teklifler damga vurdu.

 

Yayınlanmaya başladığı ilk günlerde rating rekorları kıran Öyle Bir Geçer Zaman Ki, izleyici kitlesini kaybetmeye başlayınca senaristler de farklı yollara başvurmaya başladı.

 

METE'NİN SERBEST BIRAKILMASI KARŞILIĞINDA "BİRLİKTE OLALIM" TEKLİFİ

 

 

Dizi senaristleri, Carolin'in sevişme sahnelerinden sonra şimdi de Cemile'ye yapılan ahlaksız teklifle diziyi izletmeye çalışıyor. Dizide Tuğrul karakteri Cemile'ye oğlunun hapisten kurtulması karşılığında birlikte olmayı teklif ediyor.

 

Dizide geçtiğimiz hafta banyodaki sevişme sahneleri ile şaşırtan Soner, bu haftada dizide manken karakterini canladıran Tuba Ünsal yakınlaşmaya başladı. İkili barda son derece samimi görüntüler sergiledi.

 

Türkiye'de izlenmeyen diziyi izletmek ve ses getirmek için sevişme ve ahlaksız teklif sahnelerine sıklıkla başvurulur.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin