resim yok
17 Nisan 2013 - 00:00

Kanal D ekranlarının uzun soluklu dizilerinden biri olan Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin dün akşam yayınlanan yeni bölümüne Carolin ile Hakan'ın sevişme sahneleri damga vurdu.

BALIKÇI GİTTİ, KIRTASİYECİ GELDİ

Yayınlanmaya başladığı ilk zamanlar ratinglerde önemli bir başarı elde eden Öyle Bir Geçer Zaman ki, zamanla izleyici kitlesini kaybetmeye başladı.

Türk dizilerinde son yıllarda diziyi izletme taktiği olarak kullanılan bol sevişme sahneleri ve karmaşık ilişkiler bu dizide de sıklıkla kullanılmaya başlandı.

Ali Kaptan'ın gidişiyle beraber yalnız kalan Cemile ilk olarak dizideki 'Balıkçı' karakteri ile aşk yaşamaya başladı. Balıkçı'yı da toprağa veren Cemile, bu kez 'Kırtasiyeci' ile birlikte olmaya başladı.

CAROLIN BEŞLEDİ

Gelelim dizinin fettan karakterlerinden Carolin'e. Kötü kadını başarıyla canlandıran Wilma Elles de dizinin en eski karakterlerinden biri.

Diziye Ali Kaptan'ın sevgilisi olarak dahil olan Carolin, Ali Kaptan'ı Cemile'den ayırıp Kaptan'la evlendi. Ali Kaptan'ın diziye veda etmesinin ardından ise Soner, Kenan, Hakan'ın babası ve Hakan'la birlikte olarak Cemile'ye bu alanda fark attı.

ÜVEY ANNESİYLE YATTI
[reklam]
Dizinin dün akşam yayınlanan yeni bölümünde de Hakan'ın babasıyla evli olan Carolin, üvey oğlu Hakan ile aynı yatağa girdi.

Berrin ile evli olan Hakan, Carolin ile yasak bir ilişki yaşamaya başlamıştı. Bir süredir beraber olan Hakan ve Carolin bu hafta içkiyi fazla kaçırınca kendilerini otel odasında buldu.

 

 

TIKLA-İZLE

 

WILMA ELLES'İN TÜRK İSMİ BELLİ OLDU! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin