Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin ardından yine birlikteler! İşte o proje!

Sıkı dostların hikayesini konu alan 'As Maça', güçlü oyuncu kadrosuyla 'motor' diyecek.

resim yok
25 Temmuz 2013 - 10:54
Magazin

Sıkı dostların hikayesini konu alan 'As Maça', güçlü oyuncu kadrosuyla 'motor' diyecek.

‘As Maça’nın finalinde ise sinemaseverleri büyük bir sürpriz bekliyor.
 

Beyazperdeye taşınıyor!


Dizide başlayan dostluk beyazperdeye taşınıyor.

 

Bu sefer...


Televizyon izleyicisinin sevilen dizilerinden olan ‘Öyle Bir Geçer Zaman ki’nin Ahmet’i Tolga Güleç ile Hakan’ı Salih Bademci, şimdi de ‘As Maça’ için kamera karşısına geçecek.

Kanal D’de yayınlanan ve final yapan dizinin ardından iki başarılı oyuncu, yola birlikte ‘devam’ kararı aldı ve ilk kez bu projede bir araya geldi.

ÇEKİMLER AĞUSTOSTA BAŞLIYOR

Yazar-senarist Selim Çiprut’un aynı adlı romanından sinemaya uyarlanan ‘As Maça’, güçlü oyuncu kadrosuyla Ağustos ayı itibariyle ‘motor’ demeye hazırlanıyor.

 

Oyuncu kadrosunda başka kimler var?

Keyifle izleyeceğiniz sinema filminde Tolga Güleç ve Salih Bademli’nin yanı sıra Yeşim Salkım, Tanem Sivar, Selen Seyven, Altan Gördüm ve Rüzgar Aksoy rol alıyor.

Ayrıca filmde birçok sürpriz isim de konuk oyuncu olarak yer alacak.

BU HİKAYE AĞLATACAK

‘As Maça’, henüz çocukken birbirlerine bağlanan, farklı kişiliklere sahip olan dört erkek arkadaşın, zamanla hayatın zorluklarına karşı omuz omuza verip, hayattan ve birbirlerinden asla vazgeçmediklerini anlatan bir dostluk öyküsünü konu alıyor.

Kitabın tanıtım bülteninden:

Dört arkadaşın unutulmaz hikayesi...
[reklam]
Bazı kötü anlar olur insanın hayatında. Çaresiz hissedip kendini dış dünyaya kapattığı, inancı olmasa da Allah'a sığınıp bir 'Mucize' dilediği. Bu, kişinin çaresizliği değil acizliğidir aslında. Halbuki çevresindeki insanlara baksa aradığı 'Mucize'yi onlarda bulması imkansız değildir.

 Yeter ki inandıkları tek bir cümle olsun hayatlarında: 'Her insanın hayatında O'nu mucizelere götüren bir As Maça'sı vardır'. Emin olun siz o As Maça'yı bulamayacağınızı düşünseniz de o sizi er ya da geç mutlaka bulacaktır.

"As Maça" henüz çocukken birbirlerine bağlanan, farklı kişiliklere sahip olan dört erkek arkadaşın, zamanla hayatın zorluklarına karşı omuz omuza dimdik ayakta durup, hayattan ve birbirlerinden asla vazgeçmediklerini anlatan bir dostluk öyküsüdür...

Filmin yönetmen koltuğunda ise Birkan Uz oturuyor.

 

 

TOLGAHAN SAYIŞMAN'IN YENİ FİLMİYLE İLGİLİ DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin