Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin Osman'ı hangi diziye katıldı?

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde oynadığı Osman rolüyle milyonların sevgilisi haline gelen minik oyuncu Emir Berke Zincidi, Muhteşem Yüzyıl dizisine katılıyor.

resim yok
17 Temmuz 2013 - 09:55
Magazin

Muhteşem Yüzyıl'ın oyuncu transferleri ses getirmeye devam ediyor!

 

Osman'ın yeni adresi!

 

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde oynadığı Osman rolüyle milyonların sevgilisi haline gelen minik oyuncu Emir Berke Zincidi, Muhteşem Yüzyıl dizisine katılıyor.

 

Kimi canlandıracak?

Yeni sezona oyuncu kadrosunda değişikliklerle girecek olan Muhteşem Yüzyıl'da minik Emir Berke, Şehzade Mustafa ile Rümeysa Hatun'un oğlu Mehmet'i canlandıracak.

 

Neye sebep olacak?

Mustafa'nın oğluna Mehmet adını vermesi Şehzade Mehmet'in ölümüne sebep olan annesi Mahidevran Sultan'da büyük bir vicdan azabına sebep olacak.

 

Aynı diziden ikinci transfer
 
Muhteşem Yüzyıl daha önce de yeni sezon için 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinden transfer yapmıştı.

Öyle Bir Zaman ki'de Mete karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Aras Bulut İynemli, Muhteşem Yüzyıl'da gelecek sezon 'Sarı Selim' rolünü canlandıracak.
 
Zincidi'nin kariyeri

Babası bir model olan Zincidi iki yaşında anne ve babası tarafından bir ajansa yazdırılmış ve pek çok reklam filminde oynadıktan sonra Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizi için iki yüz çocuk arasından seçilerek dizide Osman Akarsu karakterini canlandırmıştır.

Dizide iki oyuncu koçu tarafından rolüne hazırlanan Zincidi pedagog eşliğinde çekimlere katılmıştır.
[reklam]
2012'nin Eylül ayında yayınlanmaya başlanan dizinin üçüncü sezonunda Osman karakterinin on yıl sonraki hali canlandırılmıştır ve Emir Berke Zincidi'nin yerini Gün Koper almıştır.

Rol aldığı yapımlar

Sinema

2013 - Hititya: Madalyonun Sırrı / Alaz
    
Televizyon

2009 - Bu Kalp Seni Unutur mu? / Ali     
2010-2012 - Öyle Bir Geçer Zaman ki / Osman

 

 

ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ'NİN SÜRPRİZLERLE DOLU VEDASI! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin