resim yok
29 Ağustos 2012 - 00:00

 

Öyle Bir Geçer Zaman ki’nin üçüncü sezonu 4 Eylül’de Kanal D’de başlıyor. Yeni sezonda yaşlanmış olarak karşımıza çıkan dizinin Cemile’si Ayça Bingöl, Milliyet'in sorularını yanıtladı.
 
Bingöl, dizinin yeni sezonu ile ilgili şu bilgileri verdi:
 
"Hikaye, en başından itibaren bir kadının varoluş mücadelesi üzerine kuruluydu. Bu sezon Cemile’nin hikayesi devam ederken, genç Osman’ın yolculuğuna da tanıklık edeceğiz. Darbeden önceki kızışmış dönemler. Sanıyorum bu sezon Cemile daha çok Osman’ın peşinden koşacak.
 
Muhammed Uzuner aramıza katıldı. Onun oynadığı Arif karakterinin Cemile ve Osman’ın hayatında etkili bir yeri olacağını söyleyebilirim. Kader ortaklığı gibi bir şey olacak sanırım.
 
Geçen sezon finalinde dönem atlamayı verdik. Geçen yıllardan sonra ne noktada olduğumuz seyircinin ilgisini çekecektir. Ben çok iyi bir sezon olacağını düşünüyorum. Dönemin Türkiye’sinin de çok ciddi bir malzemesi var. O siyasi zemin üzerinde gidecek bizim hikayemiz."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin