resim yok
26 Nisan 2013 - 00:00

Ekranların çok izlenen yapımlarından 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisindeki cesur sevişme sahneleri yüzünden Kanal D'ye 369 bin lira ceza...

 

Ceza tutarı


RTÜK, Salı akşamları izleyicileriyle buluşan  'Öyle Bir Geçer Zaman ki' adlı dizide yer alan ''Duş altında sevişme sahnesi'' için, 369 bin lira para cezası verdi.

AYNI BÖLÜM 2 KEZ YAYINLANDI

Gazeteport'un edindiği bilgiye göre RTÜK toplantısında, 12 Şubat 2013 günü Kanal D'de yayınlanan dizi ele alındı.

Bu bölümde, Soner ve Bahar karakterleri, duş altında seviştiler ve çıplak bedenlerinin sarılma görüntüleri ekrana yansıdı.

Aynı bölüm, 19 Şubat günü 20.50'de tekrar yayınlandı.

 

Raporun detayları

RTÜK raporunda bu sahnelerin, ''Çocuklarda cinselliğe karşı olumsuz kanaat oluşmasına, cinsel suça ve sağlıklı gelişimi engellemeye neden olabileceği'' vurgulandı.

 

Gerekçe

RTÜK üyeleri de ''Çocuk ve gençlerin fiziksel, zihinsel-ahlakî gelişimine zarar verici nitelik'' gerekçesiyle, Kanal D'ye 369 bin 874 lira ceza verdi.

 

 

WILMA ELLES'İN YENİ İSMİ AÇIKLANDI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin