resim yok
19 Mart 2012 - 00:00

 

Öyle Bir Geçer Zaman ki” dizisinde Hakan karakterini canlandıran oyuncu Salih Bademci, Kadıköy’de annesiyle birlikte oturduğu apartmanın kapıcısıyla mahkemelik oldu.
 
 
Kanal D’de yayınlanan “Öyle Bir Geçer Zaman ki” dizisi oyuncusu Salih Bademci, kapıcı Talip Yiğit’in kendisine aidat meselesi yüzünden “Sen kimsin, artist mi oldun? Önce adam ol. Sen kimsin ulan terbiyesiz, kendini ne zannediyorsun, artist olmuşsun ama adam olamamışsın” dediğini ileri sürerek Kadıköy Adliyesi’ne giderek şikayetçi oldu. Kapıcının kendisine yanında kız arkadaşı İmer Özgün olduğu halde hakaret ettiğini, sonra da elindeki demir çubukla vurmak istediğini öne süren Bademci’nin şikayeti üzerine soruşturma başlatan savcılık, Talip Yiğit’in ‘tehdit ve hakaret’ suçlarından 9 aydan 4 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılmasını istedi.
Salih Bademci ile annesinin bir yıldır kiracı olarak oturdukları apartmanın 14 yıllık kapıcısı Talip Yiğit ise, Bademci’nin bu mesele yüzünden yargıyı meşgul etmesinin çok ayıp olduğunu belirterek şunları söyledi: “Aidat ödemelerinde bakım onarım paralarını kiracıların ödemesi gerekir. Ama onlar ödemedi. ‘Ev sahibi ödesin’ dediler. Ben de ev sahiplerine ulaşıp parayı istedim. Ama o kiracısının vermesi gerektiğini söyledi. Bu mesele yüzünden benimle uğraşmaya başladı. Bana, ‘Neden karı gibi gidip ev sahibimi arıyorsun, kaypak’ diye hakaret etti. Sinirlendim, ‘Artist olmuşsun ama adam olamamışsın’ dedim. Elimde elektrik süpürgesi vardı onunla kovaladım. Asla vurmayı düşünmedim. Benim 14 yıldır kimseye saygısızlığım olmadı. Ama onlar her seferinde olay çıkardı ve komşularını rahatsız etmekten karakolluk oldular.”

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin