Oyuncu Kamil Güler'in ünlü voleybolcuyla aşkı doğrulandı!

7 yıllık eşi Orkun Darnel'den Mart ayında boşanan Milli voleybolcu Neslihan Demir, kalbini oyuncu Kamil Güler'e kaptırdı.

resim yok
14 Haziran 2013 - 09:23
Magazin

7 yıllık eşi Orkun Darnel'den Mart ayında boşanan Milli voleybolcu Neslihan Demir, kalbini oyuncu Kamil Güler'e kaptırdı.

Sevgililer, ilk kez Etiler'de görüntülendi!

BOŞANMASI OLAY OLDU

'Dünya Sayı Kraliçesi' unvanına sahip ünlü voleybolcu Neslihan Demir, özel hayatında mutluluğu yakaladı!

Mart ayında eşi Orkun Darnel ile olaylı bir boşanma süreci yaşayan Demir, yeniden âşık...

DEDİKODU GERÇEK ÇIKTI

Neslihan'ın yeni sevgilisi; oyuncu Kamil Güler...

Adları yaklaşık bir aydır birlikte anılan ikili, önceki gün ilk kez Etiler'de beraber görüntülendi. Akmerkez'de alışveriş yapan çift, çıkışta el ele yürüyerek aşklarını ilan etmiş oldu.

Güler kimdir?

Kamil Güler (d. 12 Ekim 1972, Adana), İstanbul Kraliyet Tiyatrosunun Kurucularındandır. Tiyatro yeni kurulduğunda oyuncu kadrosunda yer alırken daha sonra yönetmenler, yazarlar ve oyuncular sadece kendi performasları ile ilgilenebilsin diye bir süre Kraliyet Tiyatrosu'nun CEO'uğunu yapmıştır ve ardından İstanbul Kraliyet Tiyatrosu'dan ayrılmıştır.

Oyuncuyu Kızım Nerede?, Haneler, Gümüş, Maçolar, Metro Palas ve Çiçek Taksi gibi birçok diziden tanıyoruz.
[reklam]
Demir'in kariyeri

Voleybola 1995 yılında Eskişehir DSİ’de başladı. 14 yaşında iken, ilk transferini yaptı ve Yeşilyurt Spor Kulübü’nde oynamaya başladı. Yeşilyurt’da 4 sene forma giydikten sonra 2002'de transfer olduğu Vakıfbank Güneş Sigorta'da oynarken yıldızı parladı. Bu kulüp altında 2 şampiyonluk, 1 Top Teams Cup kazandıktan ve 2006 yılında Cannes’da duzenlenen Indesit Şampiyonlar Ligi Final Four’unda forma giydikten sonra 2006-2007 sezonunda İspanya’nin Spar Tenerife Marichal takımıyla 4 senelik anlaşma imzaladı. Neslihan Demir, 2008-2010 sezonlarında eski takımı olan Vakıfbank Güneş Sigorta takımında forma giydikten sonra 2010-2011 sezonu için Eczacıbaşı Spor Kulübü ile anlaşmaya vardı.

Milli formayı ilk olarak Genç Milli Takım’da giydi. İlerleyen yıllarda başarılı oyunuyla A Milli Takım’ın değişmez ismi oldu. İlk A Milli takım formasını 16 yaşında giydi. Türkiye'nin katıldığı tüm şampiyonalarda, Neslihan smaçları ile milli takıma sayılar kazandırdı. Sağ kolunu neredeyse hiç kullanmadığı halde güçlü hücum oyunuyla Milli Takım’ı pekçok maçta sırtladı. Sporcu Ankara Atatürk Anadolu Lisesi'nden mezundur. Spar Tenerife takımıyla yaptığı 4 senelik anlaşma sonrasında, bu klüp takımıyla çıktığı ilk maçta 34 sayı ile oynamasından sonra, Spar Tenerife takımının taraftarları ,Neslihan'a "Demir Yumruk" lakabını takmışlardır.Dünyada Neslihan için kullanılan bazı lakaplar ise şöyledir ;" Voleybolun Messisi,Demir Lady,Çekiç .." . Türkiyede ise Neslihan'a "Türk Voleybolunun Demir Lady'si" denir.

Milli takımlar düzeyinde Dünya Şampiyonası'nda 2 sene ard arda en skorer oyuncu ünvanını kazanan tek oyuncudur. 2006 Dünya Şampiyonası'nda 225, 2010 dünya şampiyonasında 251 sayıyla en skorer oyuncu ödülünü almıştır. 2006 yılında evlendiği Orkun Darnel'den, 2013 yılında boşanmıştır. Boşandığı eşinden bir kız çocuğu vardır.

 

 

DİZİ AŞKINDA MUTLU SON! EVLENDİLER!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin