resim yok
16 Eylül 2012 - 00:00

 

Nazan Kesal, Nuri Bilge Ceylan'ın İklimler filmi ile Antalya Film Festivalinde en iyi yardımcı kadın oyuncu dalında ödül alan, başarısını kanıtlamış bir oyuncu. Tiyatro ve sinemadan sonra, televizyon dizilerinde de rol alan Nazan Kesal, son olarak Aşk ve Ceza dizisinde Sevgi karakteri ile izleyicilerin aşina olduğu bir oyuncuydu. Ama yine de televizyon camiasında bir adım geride duruyor gibiydi.
 
Ama anlaşılan o ki  seyirciyi Kayıp Şehir dizisi ile Nazan Kesal'ı bağrına kolaylıkla basabilir. Ayakları üstünde durabilen, zaafları olan, yaşayan fedakar insan modelleri Türk izleyicilerin vazgeçemediği ve çok sevdiği figürlerdir.Üstüne üstlük bunu çok başarılı bir oyun gücü ile ortaya koyduğunuz zaman, belleklerde yer etmek hiç de zor değil.  Nazan Kesal bunu başaracak görünüyor. Hayranlıkla izlediğim bir performans ortaya koyan Nazan Kesal, özellikle oğluna attığı tokat ve çalıştığı yerden çaldığı 2 kemik parçası ile vicdan muhasebesi yaptığı sahnelerde, ne kadar gerçekçi ve duru bir oyunculuğunun olduğunu ortaya koydu. Nazan Kesal, diziyi izlenebilir kılan faktörlerin başında geliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin