resim yok
28 Haziran 2011 - 00:00

 

Dünyaca ünlü sinema sanatçıları Michael Douglas ve eşi Catherine Zeta-Jones, lüks yatlarıyla Ege ve Akdeniz turuna çıktı. Yunanistan sularında fırtınaya yakalandığı öne sürülen çift ve arkadaşlarının Bodrum’a sığındığı gelen bilgiler arasında.

 

 

OYUNCULAR ŞOKE OLDU
Öyle Bir Geçer Zaman ki” dizisinde rol alan Yeliz Kuvancı ve Anıl İlter ile BKM oyuncularından Büşra Pekin, önceki gün Milta Marina Çarşısı’nda mağazalara bakarken birden karşılarında Michael Douglas ve Catherine Zeta-Jones’u görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Pekin, “Bodrum sandaletlerini konuşurken, yanımızdan hızla ünlü yıldızların geçtiğini gördük ve çok şaşırdık. Bodrum’un farkı işte burada olmalı. Sokakta bir anda Holywood yıldızlarını görebiliyorsunuz” dedi.
 
Fırtına çıktı Bodrum’a sığındı  
HOLLYWOOD’un ünlü ismi Michael Douglas (67) ve eşi Catherine Zeta-Jones (42) ile 10 arkadaşı, Yunanistan’ın Sömbeki (Simi) adasından İngiliz bayraklı lüks bir yatla geçtiğimiz pazar akşamı Bodrum’a geldi. Milta Marina A.Ş.’ye demirleyen yattan saat 20.00 sıralarında çıkan ünlü çift ve arkadaşları, Bodrum’un dünyaca ünlü barlar sokağında yürüyüş yaptı, halı mağazalarını gezdi, bir balık restoranında yemek yedi.
 
GÖRENLER ŞAŞIRDI   
Saat 23.00 sıralarında Bodrum Limanı’nı çevreleyen Neyzen Tevfik Caddesi’nde el ele yürüyen Douglas ve Jones, kendilerine yöneltilen soruları yanıtsız bıraktı. İki ünlü Holywood yıldızını karşılarında gören herkes çok şaşırdı. Birçok kişi, hızlı adımlarla yürüyerek marinadaki yata dönmeye çalışan ABD’li çiftin fotoğrafını çekmeye çalıştı.
 
DEV LÜKS YAT
Sinema salonu, özel saunası, yüzme havuzu ve lüks odalarıyla bir sarayı andıran yatta 18 personelin görev yaptığı belirtildi. Yunanistan’ın Kalimnos (Kilimli) ve Sömbeki (Simi) adalarından sonra Bodrum’a gelen Douglas ve eşi ile arkadaşlarının iki gün sürecek fırtına nedeniyle tatillerini Bodrum’da geçirecekleri ve bu akşam Mikonos’a gidecekleri belirtildi. Douglas ve eşinin yaklaşık iki hafta sürecek Ege ve Akdeniz turuna çıktığı, bulundukları yata Bodrum Balıkçılar Çarşısı’ndan balık, sebze ve meyve takviyesi yapıldığı belirtildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin