resim yok
11 Ekim 2011 - 00:00

 

Yayından kaldırılan 'Kirli Beyaz' adlı dizinin oyuncuları paralarını alamadıkları gerekçesiyle dava açtılar.
 
Burcu Kara, İdil Fırat, Şahnaz Çakıralp, Sarp Levendoğlu, Yıldırım Memişoğlu, Mustafa Uğurlu ve Ragıp Savaş'ın başrollerini paylaştığı 'Kirli Beyaz' adlı dizi geçtiğimiz sezon yayınlanmaya başlamış, Ocak 2011'de ise 6. bölümde final yaparak yayından kaldırılmıştı. Dizinin oyuncuları iki bölümün ücretlerini aldıktan sonra bir daha para yüzü görmedi.
 
PARA ALAMADILAR
Yapımcı Kaan Demirtaş'ın "Tamam, ödeyeceğim" sözlerine rağmen paralarını alamayan oyuncular, dava açmaya karar vermelerine rağmen, Kaan Demirtaş'ın ev ve iş adresini tebliğ edemedikleri için mahkemeye gidemiyorlar. Kaan Demirtaş'ın eşi Zeynep Demirtaş'ın son 6 aydır Twitter'da sürekli tatil yaptıklarını, gezdikleri yerleri ve yediklerini-içtiklerini yazması oyuncuları küplere bindirdi. Oyuncuların avukatları, Kaan Demirtaş'ın bir adrese yerleşmesini kolluyorlar.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin