Oyunculuğa adım atan Özge Ulusoy yeni projesini anlattı!

Modellik, sunuculuk, oyunculuk, yazarlıktan sonra tasarım dünyasına da giren ünlü manken Özge Ulusoy; Codentry markası ile yaptığı iş birliğine devam ederek ikinci koleksiyonunu hazırladı.

resim yok
05 Haziran 2014 - 09:41
Röportaj

''Artık gençler eskisi gibi model olmak istemiyor!''

Bir markayla iş birliği yaparak plaj koleksiyonu hazırlayan ünlü model Özge Ulusoy, moda sektörünü değerlendirdi: ''Sektör çok durgun, defile sayısı az. Genç bir model geçinecek kadar para kazanamıyor. Modellik artık tercih edilmeyen bir meslek haline geldi.''


Modellik, sunuculuk, oyunculuk, yazarlıktan sonra tasarım dünyasına da giren ünlü manken Özge Ulusoy; Codentry markası ile yaptığı iş birliğine devam ederek ikinci koleksiyonunu hazırladı.

2014 yazı için plaj koleksiyonu hazırlayan Ulusoy; Şamdan Plus'a hem tasarımlarıyla poz verdi, hem de koleksiyonunu anlattı.

Jean koleksiyonundan sonra şimdi de plaj koleksiyonunuzu çıkarttınız. Bu fikir nasıl oluştu?


Bu koleksiyon zaten ilk başta aklımızda olan ve ilk projenin gidişatına göre netleştireceğimiz bir fikirdi. İlk koleksiyonumuzdan olumlu tepkiler alınca, plaj kıyafetleri koleksiyonumuzu da hayata geçirmeye karar verdik.

 

HERKESE UYGUN MODELLER

Yeni koleksiyonunuzdan biraz bahseder misiniz?


Mayo, bikini ve plaj kıyafetlerinden oluşan bir koleksiyon hazırladık. Tasarımlarda şıklığı, abartıdan uzak tutup minik detaylarla yakalamaya çalıştık. Kullandığım renkler ve modellerle modası hemen geçmeyecek, uzun yıllar kullanılabilecek tasarımlar ortaya çıkarmaya çalıştık.

Koleksiyonunuz nasıl bir kadına hitap ediyor?


Koleksiyonumuzda her vücut tipindeki kadınları düşünerek parçalar ortaya koydum. Herkes kendisine uygun modelleri bulabilecek.

2014 yazının trendleri neler?


2014 yazında abartı parçalar yok. Daha sade ama yine de şık parçalar öne çıkacak. Kullanacağınız minik detaylarla şıklığı yakalamak önemli olacak. Çarpıcı renkler ve transparan detaylar da ön planda olacak.

Koleksiyonunuzu hazırlarken nelere dikkat ettiniz?


Bu koleksiyonu hazırlarken, bir önceki koleksiyonumda olduğu gibi uzman bir ekip ile çalıştım ve yine kendi tarzımı, zevkimi yansıtmaya özen gösterdim. Kendi koleksiyonum olduğu için tabii ki kendi stilimden ve zevkimden esinlendim.[reklam]

SADE AMA ŞIK GİYİNİRİM

Siz deniz kenarında nasıl giyinmeyi seversiniz?


Aslında tam da koleksiyonumdaki gibi... Abartılı parçalar yerine sade ama şık detaylar taşıyan bir stilim var.

Koleksiyonunuzda en beğendiğiniz parça hangisi?


Koleksiyonumdaki her parça içime çok sindi ama özellikle mayo ve file tunikler favorilerim olabilir.

Codentry ile iş birliğiniz farklı koleksiyonlarla devam edecek mi?


Codentry ile çok güzel bir uyum yakaladık ve sonuçlardan da çok memnun kaldık. Şu an gelen tepkilerden çok memnunuz ancak ilerisi için daha net bir şey yok; ne söylesem yalan olur. Ama ileriki günlerde tekrar bir araya geleceğiz. Yeni sezon için toplantı yapıp karar vereceğiz.

Size göre Türk kadını nasıl giyiniyor?


Türk kadını bence her geçen gün kendini daha iyi tanıyor, geliştiriyor ve güzel giyiniyor. Tabii ufak tefek hata yapanlar oluyor ama bunun dışında genel olarak Türk kadınının stilini beğeniyorum.

 

GÜZELLİK SIRRIM UYKU

Podyumların aranan isimlerinden birisiniz. Fiziğinizi neye borçlusunuz?


Düzenli beslenmeye ve uykuya çok önem veriyorum. Bunların dışında bol bol da su içerim.

20 yaşından beri modellik yapıyorsunuz. Size göre bu süre içinde moda dünyasında neler değişti?


Çok fazla şey değişti. Bir kere sektör biraz duruldu, canlandırılmaya ihtiyacı var. Yılda iki kere düzenlenen moda haftalarının dışında da defileleri artırmak gerekiyor. Genç bir model, sadece oradan kazandığı para ile mümkün değil geçinemez. Dolayısıyla modellik artık yeni nesil gençler için haklı olarak tercih edilmeyen bir meslek oldu ama yine de ben mesleğimi çok seviyorum.

 

 

ÖZGE ULUSOY'DAN EVLİLİK SÖYLENTİLERİNE NET CEVAP! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin