Oyunculuğu bırakıp Pazarcı oldu!

"Bu şartlarda çalışacağıma gider pazarda limon satarım” sözü gerçek oldu.

resim yok
20 Ocak 2015 - 10:19
Magazin

Dizi sektörünü protesto eden oyuncu pazarda limon satmasıyla hayli ilginç bir prostestoya imza attı. Binbir gece, Aşka Sürgün, Aşk Kırmızı gibi birçok dizide ve filmde rol alan ünlü oyuncu Teoman Kumbaracıbaşı, hemen hemen tüm oyuncuların zorluk şartlarından dert yandığı dizi sektörünü bırakarak pazarda limon satmaya başladı.

 

 


 

TEKLİFLERİ GERİ ÇEVİRİYOR

 

 


Son olarak ‘Galip Derviş’te bir bölüm konuk oyuncu olarak ekrana gelen Kumbaracıbaşı, Erenköy Perşembe Pazarı’nda tezgâh kurdu.
 

Kadıköy’de 22 metrekarelik bir ev tutan oyuncu, evde yaptığı süt reçellerini pazarda satarak geçimini sağlıyor, gelen dizi tekliflerini de düşünmeden geri çeviriyor.
 

Pazarcılık yaparak çok mutlu olduğunu söyleyen Kumbaracıbaşı, iş dışında tüm vaktini kitap okuyarak ve müzikle ilgilenerek geçiriyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin