Özcan Deniz 'Akil'i seçti!

Özcan Deniz’in, geçen yıl çektiği Kore uyarlaması ‘Evim Sensin’nin ardından Avşar Film imzalı 3’üncü sinema filmi ‘Ateş ve Su’yun çekimlerine 15 Haziran’da başlanıyor.

resim yok
24 Mayıs 2013 - 10:04
Magazin

Son dönemin başarılı oyuncuları arasında yer alan ve birçok diziden aşina olduğumuz oyuncu bu kez film projesiyle gündemde!

 

Ateş ve Su

 

Özcan Deniz’in, geçen yıl çektiği Kore uyarlaması Evim Sensin'in ardından Avşar Film imzalı 3’üncü sinema filmi ‘Ateş ve Su’yun çekimlerine 15 Haziran’da başlanıyor.

Filmde yaptığı yurtdışı yolculuğu sonrası hayatı değişen bir adamın kan ve aşk davası öyküsü anlatılacak.

Bir kısmı Amerika’da çekilecek olan filmde başrolü Yasemin Allen’ın oynayacağı açıklanmıştı.

 

İkinci kadın karakter

Filmin diğer önemli kadın karakterini ise son dönemde yıldızı parlayan Pelin Akil canlandıracak.

Geçen yıl ‘Suskunlar’ dizisinin tuvalette çekilen ilginç tanıtım filmiyle seyircilerin aklında yer eden Akil, son olarak TRT 1’in ‘Osmanlı Tokadı’ dizisinde rol alıyor.

‘Evim Sensin’ 2 milyon 699 bin 561 kişiyi sinema salonlarına çekmişti.

Akil'in kariyeri

17 Nisan1986 doğumlu İstanbul Üniversitesi Müzikal Bölümünde 2 yıl okudu... Halen Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde okuyor... Rent Müzikali'nde oynadı. Onu televizyonda ilk kez reklam filmleri ile görmeye başladık

Hamdi Alkan'in projesi olan Arka Sıradakiler'de "Zehra" olarak çıktı karşımıza... Kemal Tahir'in aynı isimli romanından uyarlanan ve Pana Film'in yapımcısı olduğu Kurt Kanunu projesinde "Ballı Naciye" olarak seyrettik onu TRT 1'de. Pelin Akil yine TRT 1'de Seksenler dizisinin "Solcu Seçil'i" oldu Mint Yapim için... Haldun Dormen'in yönetmenliğinde "Marikanin Servetinde" izledik onu tiyatro'da...

[reklam]
Show TV de yayınlanan Suskunlar dizisine 2012 yılında Nisan karakteri ile dahil oldu. Akil'in son dizi projesi ise TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluşan Osmanlı Tokadı oldu.

 

Yer aldığı dizilerin listesi şöyle:

 

Osmanlı Tokatı (2013)
Suskunlar (2012)
Seksenler (2011)
Kurt Kanunu (2011)
Arka Sıradakiler Sezon (2011)
Arka Sıradakiler Sezon (2010)
Arka Sıradakiler Sezon (2008)
Arka Sıradakiler Sezon (2007)

 

 

ÖZCAN DENİZ ARADIĞI SARIŞINI HANGİ DİZİDEN BULDU? İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin