resim yok
09 Mayıs 2013 - 00:00

İkinci filmi "Evim Sensin" gişede 2 milyon 696 bin 827 kişi tarafından izlenen Özcan Deniz yine Avşar Film ile çekeceği yeni filminin hazırlıklarını sürdürüyor.

ARANAN SARIŞIN BULUNDU

Deniz yeni filminde gerçek bir sarışın aradığını ama bulamadığını söylemişti.

 

Çok sayıda oyuncu denendi

Çok sayıda güzel oyuncuyla deneme çekimi yapan Deniz, sonunda aradığı o gerçek sarışını buldu.

 

Londralı avukat karakteri

Deniz, bir kan ve aşk davası konusunu anlatacağı filmde, Londralı avukat karakterini "Merhamet" dizisinde Irmak karakteriyle son dönemde dikkatleri üzerine çeken Yasemin Allen'ı oynatmaya karar verdi.

 

Çeşitli şehirlerde...

Filmin 2 haftası Londra, 2 haftası İstanbul ve Anadolu'da bir şehirde çekilecek. Deniz, yine hem yönetecek, hem de başrol oynayacak.

Yasemin Kay Allen kimdir?

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Suna Yıldızoğlu'nun kızı olan Yasemin Allen, 1989 Londra doğumlu. Babası İngiliz olan Yasemin Allen, ilkokulu Türkiye'de okuduktan sonra 11 yaşında annesiyle birlikte Avustralya'ya gitti ve oraya yerleşti. Yasemin Allen Kay, Queensland Universitesinde Sinema Televizyon bursu kazandı.
[reklam]
Yasemin Allen 2008 yılında Kozmetik şirketi L'Oreal'in Yeni Yüz yarışmasında finalist oldu. Dönüp tekrar Türkiye'ye yerleşti. İlk dizisi olan Elif'te başrol oynayan güzel oyuncu Yasemin Allen, daha sonra Kavak Yelleri'nde Elena rolüyle ekranlarda yer aldı.

TRT'de yayınlanan 'Yerden Yüksek' dizisinde Juliette rolünü oynayan Yasemin Allen, ATV'deki Hayat Devam Ediyor dizisinde Pelin karakterini canlandırdı.

Bu sezon Kanal D'de yayınlanan Merhamet dizisinde Irmak rolüyle oynayan Yasemin Allen, son dönemde adından en fazla söz ettiren oyunculardan oldu. Güzel yıldız, son olarak bir alışveriş sitesinin dikkat çeken reklam filminde de rol aldı.

 

YASEMİN ALLEN'DEN BÜYÜK İTİRAF! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin