resim yok
12 Ağustos 2011 - 00:00

 

Cihangir’deki evine hırsız giren Hatice Aslan, en çok içinde özel fotoğraflarının bulunduğu dizüstü ve tablet bilgisayarının çalınmasına üzülmüş. Oyuncu, bu karelerin kullanılmasının önüne geçmeye çalışıyor
 
- Yazılı bir açıklama yapan Hatice Aslan, evine, özeline dokunulmasının psikolojik olarak insanı yeterince sarsan bir durum olduğunu belirtirken, özellikle bilgisayarlarındaki  fotoğrafların geri dönüşü olmadığını vurguladı; “Çünkü annem ve babam 86 yaşındalar, onlardan kalan hatıralar da vardı” dedi.
 
- Polisin hassasiyetine teşekkür eden oyuncu, sözlerine, “Ama bu hırsızlık cezaları caydırıcı olmadığı müddetçe çoluk çocuk elini-kolunu sallayarak gece-gündüz evlerimize kapıdan girip, saniyede senin alın terinle kazandığın birikimi alıp gitme cesaretini gösteriyor. Evdeysen can güvenliğin de tehdit altında” diyerek isyan etti.
 
-Hatice Aslan, açıklamasına bir de not ekledi: “Bilgisayarımdan herhangi bir fotoğrafı benden izinsiz kullanan herkesi, hırsız ya da hırsızlarla işbirliği yapmış kabul edeceğim.”

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin