resim yok
10 Temmuz 2012 - 00:00

 

Ünlü oyuncu Özge Özberk ‘Beni aldattı’ diyerek 3 ay önce boşanma davası açan ve 500 bin¨ tazminat talep eden 5 yıllık eşi Hayim Sadioğlu’ndan gelen barışma teklifini kabul etmeyi düşünmüyor
 
Gençlik dizisi “Pis Yedili”de Filiz öğretmen karakterini canlandıran Özge Özberk, geçen nisan ayında eşi Hayim Sadioğlu’nun kendisine açtığı boşanma davasıyla gündeme geldi. Sadioğlu, 5 yıllık eşi Özberk’in kendisini aldattığını iddia ederek mahkemeden 500 bin TL’lik tazminat, 4 bin TL tedbir nafakası ve ayrıca 2 yaşındaki oğlu Leo’nun da velayetini talep etti.
 
Son yıllarda işsiz olduğunu söylediği eşinin kendisini ihanetle suçlayıp boşanma davası açtığını basından öğrenince şoke olan ve “Eve uzun süredir ben bakıyorum” diyen Özberk ise her şeye rağmen yuvasını kurtarmak için çaba sarfedeceğini açıkladı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin